Safety first: Măsuri de protecție pentru spațiul dumneavoastră comercial

Protectii spatiu comercial

Una dintre prioritățile noastre a fost mereu menținerea siguranței la locul de muncă, indiferent că este vorba de spațiul pentru depozitare sau spațiul comercial. Suntem conștienți de cât de mult reprezintă siguranța muncii și ce impact are în dezvoltarea fiecărei industrii.

De aceea, vă propunem un ghid cuprinzător cu soluțiile noastre de siguranță pentru a asigura prevenirea accidentelor și reducerea daunelor costisitoare în diferite zone ale spațiilor comerciale, precum parcări, zona de retail sau spațiul pentru depozitare a mărfurilor. În acest articol, vă vom prezenta soluțiile de siguranță de ultimă oră oferite de EUROFIT, concepute special pentru protecția clienților, angajaților și produselor dumneavoastră.

Siguranța parcării

Se spune că prima impresie contează, cu atât mai mult când vine vorba de imaginea unei companii. Parcarea reprezintă primul pas în călătoria clientului către magazinul dumneavoastră, loc în care se creează această primă impresie. Pentru a vă asigura că această imagine este una pozitivă, dar și persistentă, EUROFIT vă este alături cu cele mai bune soluții de siguranță special concepute pentru parcare.

BumperSign Standard reprezintă una dintre primele investiții importante când vorbim despre siguranța parcării. Sistemul combină plăci de oțel de înaltă rezistență cu amortizoare industriale care rezistă la impactul vehiculelor, făcându-l o alegere excelentă pentru nevoile dumneavoastră de protecție.

În varianta sa îmbunătățită, BumperSign Flex este sistemul de siguranță care întotdeauna rămâne la poziția inițială. Folosind tehnologia arcurilor interne, deviază și dispersează energia de impact, asigurându-se că rămâne mereu în poziție verticală. Pentru o și mai mare funcționalitate, varianta sa mobilă BumperSign Mobile, cu o bază balastată stabilă și ușor de instalat, asigură protecția clienților dumneavoastră, putând fi amplasat oriunde vă doriți.

Cărucioarele sunt indispensabile în retail și, împreună cu acestea, devine obligatorie crearea unui spațiu pentru depozitare sigur. Protecția noastră CartPark Bumper, construită cu elemente structurale duble, din oțel, și bariere laterale brevetate din polimer, reprezintă un echilibru excepțional între funcționalitate și estetică, fiind proiectată să reziste și să protejeze ani de zile, atât cărucioarele cât și ușile mașinilor.

De asemenea, puteți opta să implementați o gestionare eficientă a cărucioarelor cu adăposturile noastre CartPark Architectural. Această unitate este proiectată din cele mai robuste elemente din aluminiu eloxat și utilizează bariere balastate, brevetate. CartPark Covered dispune de un acoperiș din policarbonat canelat, oferind un plus de protecție. Astfel, ferind cărucioarele de ploaie, zăpadă și lumina intensă a soarelui, se prelungește durata acestora de funcționalitate și se reduce necesitatea investițiilor viitoare.

Bolarzii testați la impact reprezintă cea mai inovatoare linie de protecții, fiind capabili să oprească un vehicul de 2267 kg care se deplasează cu până la 48 km/h. CrashCore Bollards sunt foarte ușor de instalat, au arii nelimitate de acoperire și vă păstrează oamenii în siguranță.

Combinând soluțiile de protecție și de semnalizare, CrashCore Sign este un bolard din oțel cu indicator care păstrează parcările în siguranță și maximizează comunicarea cu clienții dumneavoastră.

Siguranța spațiului de vânzare

Următorul pas în satisfacerea clienților îl reprezintă experiența pe care aceștia o au de-a lungul întregii vizite în interiorul magazinului dumneavoastră. EUROFIT vă oferă echipamente de protecție moderne care se transformă în elemente de design.

Bara de protecție cu absorbție a șocurilor oferă o siguranță de neegalat corpurilor de iluminat, pereților, unităților frigorifice, etc. Bumperele sunt modulare, cu capete și colțuri turnate.

Acestea pot fi tăiate cu ușurință la lungime și au feronerie ascunsă pentru un aspect curat și pentru a elimina orice puncte de prindere. De asemenea, pot fi realizate din oțel inoxidabil, pentru o rezistență sporită. (Bumper Stainless Steel)

Relația dintre cărucioare și colțurile din magazin poate fi, adesea, prea puternică – de aceea, furnizăm o întreagă linie de protecții pentru colțuri, montate pe pardoseală, menite să devieze loviturile și să absoarbă impacturile directe. Cu o varietate de dimensiuni și finisaje, apărătoarele Corner Guards nu sunt doar funcționale, ci adaugă și un strop de eleganță.

Soluțiile ingenioase precum FlexCore Post 3 și Floor Rails reușesc să combine perfect durabilitatea și un aspect curat pentru magazinul dvs., asigurând atât protecția clienților, cât și un mediu de cumpărături plăcut. Bolardul FlexCore, deși prezintă la prima vedere un design simplist, este dotat cu tehnologie proprie de absorbție a impactului pentru a rezista la cele mai puternice lovituri, cum ar fi cele ale curățătoarelor de pardoseală sau ale transpaleților. O protecție mai completă a spațiului de vânzări o reprezintă sistemul Floor Rails. Șinele montate pe pardoseală sunt proiectate pentru a devia cărucioarele, ele absorbind loviturile și difuzând impacturile directe ale echipamentelor grele.

Siguranța spațiului pentru depozitare

În spatele spațiului de vânzare se află depozitul magazinului, care joacă un rol crucial în funcționarea eficientă a acestuia. Protecțiile pentru depozit oferite de EUROFIT sunt aplicabile și aici, cu o gamă diversificată de sisteme.

Systems Protector reprezintă un sistem de șine detașabile din oțel care vă mențin angajații și afacerea în siguranță, protejând echipamentele esențiale și prevenind reparațiile costisitoare.

Asemănător acestui sistem este și Shock-Absorbing Box Rail, sistemul modular de șine din oțel, montat pe pardoseală, cu absorbție a șocurilor. Folosind picioare cu amortizoare industriale, disipă cu ușurință impacturile și păstrează echipamentul și pardoseala intacte.

Faimos pentru absorbția șocurilor este și sistemul Shock-Absorbing Rack Guards, sistem de protecții industriale pentru rafturi. Protecțiile noastre sunt proiectate pentru a vă proteja cadrele împotriva loviturilor dăunătoare venite de la echipamentele de manipulare a materialelor / mărfurilor.

Designul subțire, semi-rotund, se montează direct pe pardoseala din beton, în fața cadrului – astfel încât impacturile sunt absorbite de protecție, nicidecum de raft.

O protecție sporită este necesară în cazul coloanelor de rafturi. Construită din polietilenă rezistentă, Rack Mounted Guard are un corp semi-flexibil care se extinde pentru a absorbi impacturile, iar forma sa semi-rotundă se deschide și se închide pentru a proteja aproape orice dimensiune în poziție verticală.

Proiectat cu rezistență patentată de absorbție a șocurilor, bolardul FlexCore adăugă un plus de siguranță angajaților dumneavoastră. Bolardul flexibil de înaltă rezistență are miezul compus din oțel, combinat cu elastomeri industriali, permițându-i astfel să se îndoaie, să se rotească și să absoarbă impacturile.

La fel de flexibil este și SafeStop Bollard 15 care, cu un amestec propriu de elastomeri sintetici și oțel de înaltă rezistență, absoarbe șocurile și rezistă la impacturi (de până la 15.000 J) pentru a vă menține angajații în siguranță.

Deși FlexCore poate fi montat oriunde, chiar și în fața zonelor de acces, cea mai bună protecție pentru ușile rampelor de încărcare o reprezintă Loading Door Protector.

Acesta este un produs 2-în-1 care protejează atât panourile ușilor, cât și șinele acestora. Când ușa este deschisă, protecția noastră stă în poziție verticală, protejând șinele pe măsură ce camioanele sunt încărcate și descărcate. Când ușile de andocare se închid, protecția noastră este instalată în poziția “în jos”, protejând panourile ușilor împotriva cărucioarelor și transpaleților.

Fie că este vorba de prima impresie lăsată de siguranța parcării, de o experiență plăcută în spațiul de vânzare cu amănuntul sau de protecția elementelor vitale din spațiul pentru depozitare al magazinului, EUROFIT vă aduce la îndemână soluții de siguranță inovatoare și plăcute din punct de vedere estetic, care se aliniază perfect nevoilor business-ului dumneavoastră. Aceste soluții devin nu numai un mijloc de protecție, ci și o reprezentare a angajamentului dumneavoastră față de siguranța clienților și angajaților.