Automatizare depozite pentru industria e-Commerce

Soluții pentru automatizarea depozitelor

Depozite automatizate pentru
industria e-Commerce

Oferim tot ce aveți nevoie pentru un mediu de lucru optim și sigur. Utilajele automatizate reprezintă soluția modernă de optimizare a proceselor logistice. Sistemele noastre vă vor ajuta să economisiți timp și să reduceți costurile.

1. Automatizarea picking-ului

Sistemele de picking și sortare a mărfurilor utilizate în trecut nu sunt adesea soluția potrivită pentru nevoile de azi în domeniul comerțului electronic. Mulți dintre acești clienți optează acum pentru soluții mai agile, cum ar fi sistemele shuttle.

2. Etichete cu coduri de bare și automatizare a scanării

Documentația exactă care ține evidența articolelor și a inventarului este esențială pentru orice depozit care funcționează bine. Un sistem de colectare a datelor echipat cu cititoare de coduri de bare poate ajuta companiile să evite erorile de procesare și expedierile incorecte, permițând înregistrarea perfectă a datelor. Datele de înaltă calitate pot fi apoi utilizate pentru a reduce costurile și a eficientiza operațiunile.

3. Vehicule ghidate automat (AGV)

Depozitele gestionează un număr mare de produse și există aproape la fel de multe moduri în care acestea pot fi manipulate. Stivuitoarele și paleții sunt, desigur, elemente familiare în orice depozit, iar stivuitoarele și paleții autoghidați, altfel cunoscute sub numele de AGV, sunt, de asemenea, destul de comune. Aceste vehicule cu ghidaj automatizat (AGV) oferă o soluție rentabilă, eficientă și fiabilă, care va reduce lipsa de forță de muncă cu care se confruntă multe operațiuni pentru depozitare, producție și distribuție. La fel ca un robot mobil, AGV-urile urmăresc marcajele sau conectorii din podea sau folosesc vederea prin camere sau laserele pentru a naviga într-o unitate.

4. Automatizarea inventarului

Gestionarea automată a stocurilor este modul în care majoritatea comercianților cu amănuntul moderni (atât din comerțul electronic, cât și altele) urmăresc și organizează stocurile, proviziile și vânzările. Un sistem automatizat permite comercianților cu amănuntul să gestioneze inventarul în timp real și să ia decizii critice pentru afaceri în timp util.

Depozite automatizate pentru curierat, automatizare depozite, warehouse automation

Crește eficiența

Eficiența operațională este 3-4 ori mai mare

Crește densitatea de stocare

Densitatea de stocare are o creștere între 30% și 80%

Sisteme personalizate

Se poate configura pentru o gamă largă de aplicații

ROI rapid

Scurtează semnificativ perioada de returnare a investiției

Sisteme de automatizare

Sisteme compatibile cu depozitele pentru e-Commerce
Toate ()
End-Of-Line ()
Goods-To-Person ()
Operațiuni Augumentate ()
Sisteme conveior ()
Sisteme sortare ()