Curier - Depozite automatizate

Soluții pentru automatizarea depozitelor

Depozite automatizate pentru curierat

Oferim tot ce aveți nevoie pentru un mediu de lucru optim și sigur. Utilajele automate reprezintă soluția modernă de optimizare a proceselor. Sistemele noastre vă vor ajuta să economisiți timp și să reduceți costurile.

1. Stimulați eficiența și reduceți costurile

Sistemele de automatizare îmbunătățesc eficiența generală a managementului și economiile de costuri. Pe măsură ce întreprinderile continuă să caute modalități de a reduce costurile, 3PL-urile oferă soluții de optimizare a logisticii care ajută companiile să obțină economii durabile și pe termen lung.

2. Îmbunătățiți managementul riscului

Sistemele de automatizare oferă monitorizare și vizibilitate constantă pentru a anticipa și a răspunde la probleme și pentru a menține lanțul de aprovizionare operațional. In prezent, o mare parte din software analizează mii de date din evenimentele istorice pentru anticipări viitoare, ceea ce poate ajuta companiile să gestioneze problemele potențiale pentru a reduce timpul de nefuncționare și pentru a planifica eficient viitorul.

3. Îmbunătățiți satisfacția clienților

Soluțiile automatizate pot îmbunătăți timpul de preluare, precum și precizia și pot face ca durata plasarii unei comezi sa fie mai mare decât durata pentru livrarea expedierii – îmbunătățind productivitatea, precum și satisfacția clienților.

ACR Robot - Unități de stocare

Crește eficiența

Eficiența operațională este 3-4 ori mai mare

Crește densitatea de stocare

Densitatea de stocare are o creștere între 30% și 80%

Sisteme personalizate

Se poate configura pentru o gamă largă de aplicații

ROI rapid

Scurtează semnificativ perioada de returnare a investiției

Sisteme de automatizare

Sisteme compatibile cu depozitele pentru curierat
Toate ()
End-Of-Line ()
Goods-To-Person ()
Operațiuni Augumentate ()
Sisteme conveior ()
Sisteme sortare ()