Mobilier Magazin

Mixul corect de sisteme de mobilier magazin funcțional, personalizat și optimizat, îi oferă companiei EUROFIT abilitatea de a oferi soluții ce se încadrează în orice limită de buget și timp de execuție.

Peste 3 decenii de experiență

Cele peste 3 decenii de experiență și dezvoltare a know how-ului din domeniu, împreună cu parteneriatele exclusive cu producătorii lideri internaționali, califică EUROFIT ca fiind cea mai de încredere soluție pentru planificarea, designul și mobilarea oricărui tip de spațiu comercial.

EUROFIT pune la dispoziția fiecărui client intreaga sa echipă de arhitecți, designeri și manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecărui proiect și de a oferi o propunere completă, personalizată, creativă și funcțională. Fie că proiectul implică o renovare a magazinului sau un magazin complet nou, echipa EUROFIT este întotdeauna alături de dumneavoastră, propunând soluții pentru fiecare faza a proiectului, de la proiectare la implementare.

Mobilier magazin la comandă

Suntem o companie specializată în amenajarea spațiilor cu mobilier personalizat pentru toate tipurile de magazine și spații comerciale. De la magazine de haine la supermarketuri, restaurante și cafenele, oferim soluții complete de amenajare și mobilier care satisfac nevoile specifice ale fiecărui client. Folosim doar materiale de cea mai bună calitate, provenite de la furnizori de încredere.

Gamă largă de produse

Oferim o gamă largă de produse destinate spațiilor comerciale, inclusiv:

  • Gondole și rafturi
  • Vitrine și casete de expunere
  • Tejghele și recepții
  • Mobilier pentru birouri și spații de depozitare
  • Scaune și mese pentru clienți

Servicii complete

Înțelegem că fiecare afacere este unică, de aceea oferim soluții personalizate care să se potrivească perfect nevoilor specifice ale fiecărui client.Pe lângă producția de mobilier, oferim și o gamă completă de servicii, inclusiv:

  • Proiectare și consultanță
  • Livrare și montaj
  • Garanție și service post-garanție

Peste 3 decenii de experiență

Proiectare

De la o simplă amenajare, la renovarea parțială sau integrală a unui magazin, concepem și desenăm în detaliu spațiul magazinului în concordanță cu specificațiile comerciale și legale furnizate.

Prezentare 3D

Utilizând programe de proiectare și simulare de ultimă generație, oferim clientului o prezentare 3D completă și precisă a magazinului.

Montaj complet

Executăm montajul pentru implementarea proiectului conform prezentării 3D. Pe durata întregului proces, toate activitățile sunt supervizate de echipe specializate pentru a finaliza proiectul la timp, așa cum a fost planificat.