Mobilier Magazin

Mixul corect de sisteme de mobilier funcțional și mobilier personalizat, optimizat, îi oferă companiei EUROFIT abilitatea de a oferi soluții ce se încadrează în orice limită de buget și timp de execuție

Peste 3 decenii de experiență

Cele peste 3 decenii de experiență și dezvoltare a know how-ului din domeniu, împreună cu parteneriatele exclusive cu producătorii lideri internaționali, califică EUROFIT ca fiind cea mai de încredere soluție pentru planificarea, designul și mobilarea oricărui tip de spațiu comercial.

EUROFIT pune la dispoziția fiecărui client intreaga sa echipă de arhitecți, designeri și manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecărui proiect și de a oferi o propunere completă, personalizată, creativă și funcțională. Fie că proiectul implică o renovare a magazinului sau un magazin complet nou, echipa EUROFIT este întotdeauna alături de dumneavoastră, propunând soluții pentru fiecare faza a proiectului, de la proiectare la implementare.

Proiectare

De la o simplă amenajare, la renovarea parțială sau integrală a unui magazin, concepem și desenăm în detaliu spațiul magazinului în concordanță cu specificațiile comerciale și legale furnizate.

Prezentare 3D

Utilizând programe de proiectare și simulare de ultimă generație, oferim clientului o prezentare 3D completă și precisă a magazinului.

Montaj complet

Executăm montajul pentru implementarea proiectului conform prezentării 3D. Pe durata întregului proces, toate activitățile sunt supervizate de echipe specializate pentru a finaliza proiectul la timp, așa cum a fost planificat.

Echipamente spații comerciale