Sisteme de sortare

Soluții pentru automatizarea depozitelor

Sisteme de sortare

Sistemele de sortare sunt sisteme logistice de manipulare a materialelor utilizate pentru sortarea articolelor din depozite sau centre de distribuție în funcție de destinațiile lor.

Fluxurile aleatorii de articole sunt sortate în comenzi pentru expediere. Parametrii de sortare depind de tipul de companie sau de aplicația din cadrul lanțului de aprovizionare. De exemplu, un sortator de ieșire pentru companii poștale sau de curierat sortează adesea după rute sau cod poștal pentru a aduna toate articolele pentru un șofer.

Cu toate acestea, companiile de vânzare cu amănuntul sortează articolele pe magazin. Când se uită la comenzile de comerțul electronic, articolele pot fi sortate pe comandă sau, dacă numărul de comenzi este foarte mare, un lot combinat de comenzi.

Această ultimă opțiune necesită un al doilea proces de sortare pentru a sorta mai bine articolele per comandă. Această sortare fină ar putea fi realizată utilizând dulapuri luminoase sau alt sistem de sortare manuală, cum ar fi scanarea pentru sortare.

Sorter Cross Belt

Sisteme de sortare

Sisteme compatibile cu următoarele industrii
Toate ()
Cosmetice ()
Curierat ()
eCommerce ()
Fashion ()
Industria Alimentară ()
Industria Farmaceutică ()