Echipamente pentru aeroport

EUROFIT oferă o gamă largă de cărucioare pentru bagaje, sisteme de ghidare a pasagerilor, mobilier personalizat și soluții logistice de cea mai înaltă calitate, special dedicate aeroporturilor.

Solicită oferta
Echipamente pentru aeroport

Cărucioare aeroport

Cărucioare aeroport

Cărucioarele pentru pasageri Wanzl sunt folosite în multiple Aeroporturi în lume cum ar fi Frankfurt, Dusseldorf, Stuttgart, Brussels, Rome, Athens, Singapore și aeroportul Chek Lap Kok în Hong Kong.

Oferă soluții studiate care fac călătoria pasagerilor mai ușoară și mai plăcută. Cu greutate redusă pentru folosire ușoară, dar în același timp robuste pentru mai multă siguranță.

Sisteme de ghidaj și securitate

Sisteme de ghidaj și securitate

Fluidizarea transferurilor de pasageri, controlul accesului și sistemul de autorizare a acestuia reprezintă unule dintre cele mai importante aspecte în logistica și securitatea unui aeroport.

Eurofit, prin parteneriatul strategic cu WANZL, oferă o gamă largă de sisteme de acces pentru personal, check-in, îmbarcarea pasagerilor și sisteme de gestionare a fluxului de persoane în zonele de tranzit.

Benzi și carusele colectare bagaje

Benzi și carusele pentru colectare bagaje

Eurofit = Tehnologie. Prezentăm garanție în domeniul de transport și cântărire a bagajelor, cu montarea conveyoarelor de ultimă generație și mentenanță acestora.

Cântare electronice de precizie

Cântare electronice de precizie

Interesat? Hai să discutăm!

Unul din consultanții noștri te va îndruma pentru a face achiziția potrivită.
Solicită oferta