Layer 1

Protecții pentru spații comerciale

Păstrarea magazinelor dvs. în siguranță, operaționale și curate, este o prioritate - iar noi suntem aici pentru a vă ajuta!
Solicită oferta
Protectii spatii comerciale
Layer 1

Protecții pentru spații comerciale

Oferim solutii de top pentru protecția rafturilor, a oamenilor și a depozitului.
Protecții pentru depozite
Solicită oferta
Protectii spatii comerciale

Eurofit este reprezentantul McCue în România.

Vă protejăm oamenii de accidente și prevenim daune costisitoare în toate zonele spațiilor comerciale: parcare, spațiul de vânzare și camera din spate (spațiul pentru depozitare).
De la bare de protecție și apărătoare de colț până la bolarzi și indicatoare, produsele noastre - lider în industrie - au eficiență maximă si un design plăcut. Când alegi McCue, vei avea liniștea că magazinele și oamenii tăi sunt în siguranță! Magazinele dvs. — Protejate de McCue și Eurofit!

0 +

0 %

Proiecte realizate cu succes în ultimii 3 ani

Avem un portofoliu de proiecte foarte vast, cu clienți de top, recunoscuți la nivel național și internațional.

Satisfacția clienților

Depunem toate eforturile pentru a realiza perfect fiecare detaliu și a crea relații de lungă durată cu clienții.

Eurofit este reprezentantul McCue în România.

Vă protejăm oamenii de accidente și prevenim daune costisitoare în toate zonele spațiilor comerciale: parcare, spațiul de vânzare și camera din spate (spațiul pentru depozitare).
De la bare de protecție și apărătoare de colț până la bolarzi și indicatoare, produsele noastre - lider în industrie - au eficienta maxima si un design placut. Când alegi McCue, vei avea liniștea că magazinele și oamenii tăi sunt în siguranță! Magazinele dvs. — Protejate de McCue și Eurofit!
Protectii spatii comerciale

0 +

Proiecte realizate cu succes

Avem un portofoliu de proiecte foarte vast, cu clienți de top, recunoscuți la nivel național și internațional.

0 %

Satisfacția clienților

Depunem toate eforturile pentru a realiza perfect fiecare detaliu și a crea relații de lungă durată cu clienții.

Stabilim standardele pentru siguranță

Creăm produse de siguranță inovatoare care protejează oamenii acolo unde lucrează. Realizăm, instalăm și susținem portofoliul nostru complet de soluții de siguranță pentru depozite.
Oferim suport la cheie, de la proiectarea produsului până la instalare, scopul nostru este de a face siguranța ușoară și accesibilă pentru toți.
Produse cu peste 85 de brevete și brevete în curs
Echipaje de instalare certificate
Design de top

Produse

Gama completă de protecții

1. Siguranța parcării

BumperSign Flex

Protecția care întotdeauna revine la poziția inițială

Faceți cunoștință cu BumperSign FLEX, sistemul de siguranță pe care nu va trebui să îl înlocuiți după lovituri accidentale! Tehnologia cu arcuri interioare îi permite să devieze și să disipeze energia de impact. Și revine întotdeauna în poziție verticală – salvându-vă de obișnuitele semne strâmbe și reparații costisitoare. Experiența clientului începe și se termină în parcare, așa că asigurați-vă că o înțelegeți corect, cu BumperSign FLEX.

BumperSign Mobile

Soluția dvs. de siguranță potrivită pentru semnalizare

Faceți cunoștință cu BumperSign Mobile, prima protecție mobilă tip semn pe care veți fi mândri să o aveți în fața magazinului dvs.! Baza sa balastată este o mare schimbare pentru o instalare ușoară și longevitate. Cu o estetică modernă – precum topper-ul turnat – această protecție de parcare asigură clienților dvs. o experiență extraordinară pentru următorii ani.

BumperSign Standard

Protecție de suprafață cu absorbție a șocurilor și semnalizare

Conceput pentru parcările dvs., BumperSign Standard este construit pentru a rezista, plus că arată și bine! Instalarea durează doar câteva minute cu sistemul nostru de ancorare chimică, patentat – necesită doar patru găuri de montare. Această protecție combină o placă de bază din oțel de înaltă rezistență cu amortizoare industriale, astfel încât să reziste la impactul autovehiculelor.

CartPark Architectural

Adăpost arhitectural pentru cărucioarele dvs.

Experiența de cumpărături începe și se termină în parcare, așa că implementați-o corect cu CartPark Architectural. Această unitate este proiectată din cele mai robuste elemente din aluminiu eloxat și utilizează barierele noastre balastate, brevetate. CartPark Architectural este mult mai mult decât un loc pentru returnarea cărucioarelor – reprezintă marca și valorile magazinului dvs. Din momentul în care clienții dvs. intră în parcare, le va transmite mesajul că vă pasă.

CartPark Bumper

Siguranța pentru cărucioare, cu bare laterale de protecție din polimer

Una dintre cele mai încercate și testate protecții pentru cărucioare de pe piață – milioane de cărucioare de cumpărături din întreaga lume numesc CartPark Bumper “acasă”. Această protecție este un echilibru excepțional între funcționalitate și estetică. Construită cu elemente structurale duble, din oțel, și bariere laterale brevetate din polimer, este proiectată să arate grozav, să reziste ani de zile și va proteja de loviri și lovituri atât cărucioarele, cât și ușile mașinilor.

CartPark Covered

Adăpost acoperit pentru cărucioarele dvs.

CartPark Covered este un adăpost acoperit pentru returnarea cărucioarelor, plăcut din punct de vedere estetic și ușor de instalat. Acoperișul său din policarbonat canelat este adăpostul perfect pentru cărucioarele de cumpărături – ferindu-le de ploaie, zăpadă și lumina intensă a soarelui. Spune “adio” cărucioarelor uzate și podelelor ude. CartPark Covered va prelungi durata de viață a cărucioarelor și va menține uscate spațiile de vânzare, minimizând umiditatea pe care cărucioarele o aduc în magazin. Barierele sale polimerice se umplu cu piatră, pietriș sau nisip pentru a le fixa în parcare, astfel încât instalarea este ușoară și necesită rar o autorizare. CartPark Covered este construit din elemente robuste din aluminiu care nu vor rugini niciodată. Am menționat că barierele sale sunt modulare și pot fi configurate în aproape orice lungimi?

CrashCore Bollards

Bolarzi de siguranță testați la impact (ASTM F3016)

Bolarzii CrashCore sunt cea mai inovatoare linie de protecții la impact, testate ASTM F3016. Certificările ASTM F3016 pentru gama CrashCore demonstrează că aceste protecții pot opri un vehicul de 2267 kg care se deplasează cu până la 48 km/h, dar este mai mult decât o gamă de bolarzi puternici – este o soluție completă de siguranță. Bolarzii CrashCore sunt foarte ușor de instalat, au arii nelimitate de acoperire și vă păstrează oamenii în siguranță. Cu peste 24 de teste de impact la scară completă, linia CrashCore are o gamă largă de soluții. Obțineți liniștea sufletească știind că oamenii dvs. sunt în siguranță cu CrashCore.

CrashCore Sign

Bolarzi testați la impact, cu stâlp pentru semnalizare

Ai nevoie de semnalizare și protecție în același timp? Avem semnul CrashCore pentru tine. Este fabricat cu un bolard testat la impact (ASTM F3016), combinat cu un stâlp indicator din oțel, ceea ce înseamnă că este semnul perfect pentru locurile de parcare care asociază vehiculele cu anumite clădiri sau oameni. Beneficiați de un sistem de semnalizare arătos și de liniștea sufletească știind că orice se află în spatele acestuia este ferit de accesul direct al vehiculelor. Păstrați parcările dumneavoastră în siguranță și cu un aspect plăcut cu CrashCore Sign.

2. Siguranța spațiului de vânzare

Bumper – Standard

Bare de protecție cu absorbție a șocurilor care oferă o siguranță de neegalat

Barele de protecție McCue sunt proiectate și fabricate de peste 30 de ani pentru medii solicitante de vânzare cu amănuntul. Oferim o linie completă de bare de protecție care absorb șocuri, fiind concepute pentru a proteja corpurile de iluminat, pereții, unitățile frigorifice și multe altele. Toate liniile noastre de bare de protecție sunt modulare, cu capete și colțuri turnate, pot fi tăiate cu ușurință la lungime și au feronerie ascunsă pentru un aspect curat și pentru a elimina orice puncte de prindere. Oferim dimensiuni de la 2.5 la 20 cm lățime și avem, de asemenea, versiuni flexibile care se pot monta în jurul suprafețelor curbate. Barele de protecție McCue sunt o modalitate simplă de a vă menține echipamentul și spațiul de vânzare să arate bine și în anii care urmează.

Bumper – Stainless Steel

Sistemul de bare de protecție din oțel inoxidabil

Modular, ușor de instalat și rezistent la pătare, această bară de protecție este realizată din oțel inoxidabil 304 real – este rezistentă și foarte ușor de curățat. Spune-ți “adio” plasticelor texturate și metalelor false. Acest sistem de bare de protecție este o adevărata îmbunatățire și este soluția perfectă pentru protejarea pereților, corpurilor de iluminat și chiar a dispozitivelor medicale. Păstrați-vă clădirile curate și funcționale cu o bară de protecție care funcționează din greu, având un aspect foarte plăcut.

Corner Guards

Protecție reglabilă pentru colțuri, cu finisaje din polimer și oțel inoxidabil

Relația între cărucioare și colțurile din magazin – au tendința de a se ciocni. De aceea, furnizăm o întreagă linie de protecții pentru colțuri, montate pe pardoseală, menite să devieze loviturile și să absoarbă impacturile directe. Cu o varietate de dimensiuni și finisaje, linia noastră completă de apărătoare de colț, reglabile, va adăuga stil și protecție magazinelor dumneavoastră. Păstrați-vă spațiile de vânzări în siguranță, operaționale și curate cu McCue Corner Guards.

FlexCore Post 3

Stâlp metalic, patentat, cu absorbție a impactului

Aspectul curat al stâlpului nostru FlexCore poate părea simplist, dar nu vă lăsați păcăliti de aspectul exterior! Este dotat cu tehnologie proprie de absorbție a impactului pentru a rezista la cele mai puternice lovituri, cum ar fi cele ale curățătoarelor de pardoseală și ale transpaleților. Este ușor de instalat, cu o singură ancoră internă de beton și stă drept ani de zile, protejându-vă colțurile cu trafic intens.

Floor Rails

Sisteme de șine montate pe pardoseală care previn deteriorarea cărucioarelor

Când nu există școală de șoferi pentru utilizatorii cărucioarelor de cumpărături, nu este nevoie de licență pentru a exploata o protecție de pardoseală și nu există o pregătire obligatorie pentru a conduce un transpalet, aveți nevoie de ceva cu care să vă protejați spațiul de vânzări. Acolo intervin sistemele noastre de șine. Proiectate pentru a devia cărucioarele zburdalnice, ele absorb loviturile și difuzează impacturile directe ale echipamentelor grele. Oferiți protecția de care are nevoie magazinul dvs. pentru a continua să funcționeze în ritmul pe care îl solicitați.

3. Siguranța spațiului pentru depozitare al magazinului

Systems Protector

Șină de protecție, detașabilă, pentru echipamentul dumneavoastră esențial

Evitați un pericol de siguranță — Systems Protector vă menține angajații și afacerea în siguranță, protejând echipamentele esențiale și prevenind reparațiile costisitoare. Opriți paleții, cărucioarele sau stivuitoarele cu furcă să se prăbușească în sistemele dvs. electrice, de siguranță la incendiu, de refrigerare și IT. Șinele sale detașabile din oțel oferă putere de oprire pentru sistemele dumneavoastră esențiale și permit, de asemenea, acces ușor pentru reparații sau service.

FlexCore Bollards

Bolard flexibil de înaltă rezistență

Proiectat cu rezistență patentată de absorbție a șocurilor, bolardul FlexCore este proiectat mai inteligent decât bolarzii dvs. perforați cu miez sau montați pe placă. Miezul său din oțel de înaltă rezistență, combinat cu elastomeri industriali, se îndoaie pentru a absorbi impacturile. Va primi lovitura, astfel încât podelele dvs. – sau chiar mai rău, operatorii dvs. – nu vor fi în pericol. Am menționat că se instalează în mai puțin de 15 minute cu doar 3 ancore de beton? Acest bolard premiat se rotește, absoarbe, deviază și atrage privirile tuturor.

Loading Door Protector

Protecție pentru ușă, rezistentă la impact

Te-ai săturat de paleți, cărucioare sau stivuitoare care sparg ușile rampelor de încărcare? Protectorul nostru pentru uși de încărcare (LDP) este produsul 2-în-1 care protejează atât panourile ușilor, cât și șinele ușii. Când ușile sunt deschise, protecția noastră stă în poziție verticală, protejând șinele ușilor pe măsură ce camioanele sunt încărcate și descărcate. Când ușile de andocare se închid, protecția noastră este instalată în poziția “în jos”, protejând acele panouri scumpe ale ușilor împotriva cărucioarelor și transpaleților. Preveniți un singur impact asupra sistemelor dvs. de uși, iar dispozitivele de protecție pentru ușile de încărcare s-au plătit singure – spuneți “adio” oricăror reparații sau înlocuiri costisitoare de uși.

Post Covers

Huse polimerice pentru bolarzi și stâlpi

Acoperiți stâlpii inestetici din oțel și bolarzii din beton și economisiți bani eliminând necesitatea revopsirii în mod constant. Husele noastre pentru stâlpi sunt construite din HDPE stabil la UV și rezistent la impact. Sunt proiectate să acopere bolarzi și stâlpi standard de ~10 și 15 cm pentru a îmbunătăți aspectul și a elimina necesitatea vopsirii.

Rack Mounted Guards

Protecție foarte vizibilă cu suport polimeric

Construită din polietilenă rezistentă, Rack Mounted Guard este o soluție foarte vizibilă care protejează coloanele de rafturi împotriva loviturilor zilnice. Corpul său semi-flexibil se extinde pentru a absorbi impacturile, iar forma sa semi-rotundă se deschide și se închide pentru a proteja aproape orice dimensiune în poziție verticală.

SafeStop Bollard 15

Bolard flexibil de înaltă rezistență

Acest bolard care absoarbe șocurile, ușor de instalat, este conceput pentru a vă proteja angajații și instalația. Cu un amestec propriu de elastomeri sintetici și oțel de înaltă rezistență, SafeStop Bollard 15 absoarbe șocurile în siguranță și rezistă la impacturi pentru a vă menține angajații în siguranță. Testat în laboratorul nostru de inovație (lider în industrie), SafeStop Bollard 15 s-a dovedit că rezistă la energii de impact de până la 15.000 J. Fiți liniștiți că angajații dvs. sunt protejați cu SafeStop Bollard 15.

Shock-Absorbing Box Rail

Sistem industrial de șine din oțel cu absorbție a șocurilor

Fiind un sistem modular de șine din oțel, montat pe pardoseală, Box Rail protejează împotriva provocărilor zilnice: deplasarea echipamentelor de manipulare a materialelor / mărfurilor. Fiecare dintre picioarele sale folosește amortizoare industriale pentru a disipa impacturile, păstrând echipamentul și pardoselele intacte.

Shock-Absorbing Rack Guards

Protecție industrială cu absorbție a șocurilor

Protecțiile noastre cu absorbție a șocurilor pentru rafturi sunt proiectate pentru a vă proteja cadrele împotriva loviturilor dăunătoare venite de la echipamentele de manipulare a materialelor / mărfurilor. Designul subțire, semi-rotund, reduce necesitatea spațiul pe pardoseală și se montează pe pardoseala din beton, în fața cadrului – astfel încât impacturile sunt absorbite de protecție, nicidecum de raft. Amortizorul industrial disipă energia de impact, păstrând pardoselele intacte și operatorii dumneavoastră în siguranță.

Interesat? Contactează-ne!

Unul din consultanții noștri o să revină în cel mai scurt timp posibil cu toate informațiile de care aveți nevoie.
CONTACT