Protecții pentru depozite

Oferim solutii de top pentru protecția rafturilor, a oamenilor și a depozitului.
Solicită oferta
Protectii pentru depozit
Layer 1
Sistem de bară de protecție din polimer cu absorbție a șocurilor

Eurofit este reprezentantul McCue în România.

Ne propunem să venim în ajutorul tău cu o gamă completă de protecții pentru depozite, de la protecții pentru rafturi, la protecții pentru oameni.

0 +

0 %

Proiecte realizate cu succes în ultimii 3 ani

Avem un portofoliu de proiecte foarte vast, cu clienți de top, recunoscuți la nivel național și internațional.

Satisfacția clienților

Depunem toate eforturile pentru a realiza perfect fiecare detaliu și a crea relații de lungă durată cu clienții.

Protecții pentru depozite

Oferim solutii de top pentru protecția rafturilor, a oamenilor și a depozitului.
Protecții pentru depozite
Solicită oferta

Eurofit este reprezentantul McCue în România.

Ne propunem să venim în ajutorul tău cu o gamă completă de protecții pentru depozite, de la protecții pentru rafturi, la protecții pentru oameni.
Sistem de bară de protecție din polimer cu absorbție a șocurilor

0 +

Proiecte realizate cu succes

Avem un portofoliu de proiecte foarte vast, cu clienți de top, recunoscuți la nivel național și internațional.

0 %

Satisfacția clienților

Depunem toate eforturile pentru a realiza perfect fiecare detaliu și a crea relații de lungă durată cu clienții.

Stabilim standardele pentru siguranță

Creăm produse de siguranță inovatoare care protejează oamenii acolo unde lucrează. Realizăm, instalăm și susținem portofoliul nostru complet de soluții de siguranță pentru depozite.
Oferind suport la cheie de la proiectarea produsului până la instalare, scopul nostru este de a face siguranța ușoară și accesibilă pentru toți.
Peste 85 de brevete și brevete în curs
Echipaje de instalare certificate
Design de top

Toate produsele

Gama completă de protecții

Protecții pietonale SafeStop

Protejați-vă oamenii cu balustrade flexibile inovatoare. Proiectat pentru rezistență și siguranță, SafeStop Pedestrian GuardRail oprește echipamentele grele de manipulare a materialelor – protejând astfel pasarelele, posturile de lucru și operatorii de impact. Acest sistem protecție cu absorbție de șocuri este fabricat dintr-o combinație de materiale de înaltă calitate, proiectate să se flexeze și să absoarbă impacturile, menținând oamenii și instalația dvs. în siguranță. Cu opțiunea suplimentară de protecție GroundBarrier la nivel scăzut, este un sistem de siguranță complet și modular pentru a crea o barieră vizuală arătoasă și o barieră fizică puternică în instalația dumneavoastră.

Protecții pietonale SafeStop cu protecție multistrat

SafeStop Pedestrian cu GroundBarrier oferă protecție multistrat, cu absorbție de șocuri, pentru instalația dumneavoastră. Proiectate pentru rigorile zonelor cu trafic intens, șinele sale se îndoaie la impact – pentru a separa în siguranță vehiculele de manipulare a materialelor de angajații dumneavoastră – și redistribuie energia de impact departe de podeaua de beton. Este rapid și ușor de instalat, cu timp de întreținere redus și putere de oprire sporită, pentru a vă menține oamenii în siguranță față de stivuitoarele și echipamentele rătăcite.

Bolard FlexCore

Proiectat cu o rezistență patentată de absorbție a șocurilor, dispozitivul FlexCore Bollard este proiectat mai inteligent decât dispozitivele de fixare cu perforare sau cu plăci. Miezul său din oțel de înaltă rezistență, combinat cu elastomeri industriali, se deviază pentru a absorbi impactul. Va încasa lovitura, astfel încât podelele dvs. – sau, mai rău, operatorii dvs. – să nu fie nevoiți să o facă. Acest bolard premiat se rotește, absoarbe, deviază și întoarce capete.

Bolard SafeStop 15

Aceast bolard care absoarbe șocurile și este ușor de instalat este conceput pentru a vă proteja oamenii și instalația. Cu un amestec brevetat de elastomeri sintetici și oțel de înaltă rezistență, SafeStop Bollard 15 absoarbe și rezistă în siguranță la impacturi pentru a vă menține oamenii în siguranță. Aveți liniștea că oamenii dvs. sunt protejați cu SafeStop Bollard 15.

Protecție pentru coloane

Ați văzut vreodată ce se întâmplă când un stivuitor lovește un stâlp structural al unei clădiri? Noi am văzut – și nu este bine pentru clădire și chiar mai rău pentru operator. Protecțiile noastre pentru coloane cu absorbție de șocuri previn aceste impacturi cu coloanele. Acestea sunt ca un airbag pentru grinzile instalației dumneavoastră, comprimându-se pentru a absorbi impactul și pentru a vă menține coloanele și operatorii mai în siguranță. Designul lor unic permite ca protecțiile să se extindă și să se comprime pentru a se potrivi coloanelor de orice dimensiune și, spre deosebire de curelele tipice de Velcro, curelele cu clichet asigură că protecțiile pentru coloane rămân întotdeauna la locul lor.

Sistem flexibil de protecții la nivelul podelei

Protejați-vă infrastructura de la nivelul solului împotriva stivuitoarelor, a paleților și a mașinilor grele. Proiectat cu o combinație de materiale de absorbție a șocurilor pentru a absorbi loviturile, SafeStop GroundBarrier vă menține pasarelele, pereții și instalația fără daune. Cu un design modular și o instalare simplă, menținerea siguranței instalației dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară.

Protecție modulară

SafeStop Topple Barrier sunt sigure și inteligente! Șinele inferioare flexibile din polimer absorb în siguranță energia de impact, iar șinele superioare previn căderea mărfurilor. Stâlpii oferă, de asemenea, o putere de oprire de top în industrie. Cu opțiunea suplimentară de protecție GroundBarrier de nivel scăzut, este un sistem de siguranță complet și modular pentru a crea o barieră vizuală frumoasă și o barieră fizică puternică în instalația dvs.

Protecții montate pe rafturi

Protecție cu suport polimeric

Construită din polietilenă rezistentă, Rack Mounted Guard este o soluție foarte vizibilă care protejează suporturile rafturilor împotriva loviturilor zilnice. Corpul său semi-flexibil se extinde pentru a absorbi impacturile, iar forma sa semi-rotunda crestă se deschide și se închide pentru a proteja aproape orice dimensiune în poziție verticală.

Protecții de rafturi

Protecție industrială a rafturilor cu absorbție de șocuri

Protecțiile noastre pentru rafturi cu absorbție de șocuri sunt proiectate pentru a vă proteja stâlpii rafturilor împotriva loviturilor dăunătoare ale echipamentelor de manipulare a materialelor. Designul subțire, semirotund, reduce spațiul necesar pe pardoseală și se montează pe suprafața din beton în fața stâlpului – astfel încât impactul este absorbit de protecție, nu de sistemul de rafturi. Amortizorul de șoc industrial disipează energia de impact, menținând pardoseala intactă și operatorii în siguranță.

Plasă de protecție anti-cădere pentru rafturi

Plasa noastră este folosită pentru a preveni căderea accidentală a cutiilor sau a paleților de pe rafturi. Plasa de protecție împotriva căderii este rezultatul experienței îndelungate de lucru în depozite și zone de producție, realizată cu maxim de responsabilitate și grijă la detalii, asigurând securitatea maximă pentru lucrători, reducând accidentele care pot apărea la locul de muncă. De asemenea, plasa de protecție este produsă pentru a opri obiecte în cădere, suportând o greutate de până la 1000 Kg.

Plasă de protecție anti-cădere pentru conveyoare

Plasă anti-cădere pentru protecția sistemelor automate shuttle sau a mecanismelor conveyoarelor de obiecte, colete și paleți, produse din fire de înaltă tenacitate și chingă țesută nedemontabilă, rezistentă la UV. Pentru acest mod de utilizare, plasa este disponibilă în diferite dimensiuni ale ochiurilor, în funcție de gradul de utilizare si de produsele ce urmează să fie transportate de conveyor.

*Plasa este produsă la cererea clientului, în funcție de greutatea și dimensiunea de gabarit ale produselor în posibilă cădere.

Plasă de protecție anti-cădere pentru delimitarea zonelor

Pentru a vă asigura angajații că lucrează într-un mediu sigur, plasa anti-cădere poate fi montată și in vederea delimitării culoarelor de trecere. Plasa de protecție anti-cădere se poate monta și între coloanele de susținere a clădirii dvs., indiferent de geometria structurii.

Plasă de protecție metalică

Scopul plasei metalice este de a asigura un plus de siguranță angajaților împotriva riscului de cădere a obiectelor depozitate. Ele servesc, de asemenea, ca bariere de avertizare și protecție a rafturilor împotriva echipamentelor de manipulare a materialelor. În plus, plasa metalică de protecție este o soluție versatilă de siguranță care poate fi utilizată în diverse medii, inclusiv în depozitele frigorifice.

Gard metalic de protecție

Sistemele noastre de garduri pentru protecție pot fi combinate în mai multe moduri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră în materie de logistică și manipulare a mărfutilor și a materialelor. Această abordare inovatoare va oferi o soluție accesibilă și rezistentă în viitor. Înălțimi standard: 2.200 și 3.000 mm. Gard de protecție autoportant: maxim 6.600 mm. Cu fixări la construcția existentă, aproape că nu există limitări în ceea ce privește înălțimea.

Protecție „Stop palet”

Opritorii de paleți au rolul de a nu permite așezarea paleților în mod incorect pe grinzile de susținere, deplasați prea mult sau prea puțin în adâncime. Protecția poate fi galvanizată sau vopsită.

Covor industrial anti-alunecare

Un covor perforat, conceput pentru zone cu cantități extreme de lichid sau acumulare de materiale, unde un covor ergonomic nu mai este potrivit iar evacuarea deșeurilor este foarte importantă.

Protecție împotriva lichidelor chimice

Cuve sau tamburi din polietilenă

În special pentru depozitele care manipulează substanțe chimice periculoase, există cuve pentru paleți și tamburi din polietilenă de înaltă calitate. Cu o rezistență chimică extrem de ridicată, cuvele și tamburii noștrii sunt foarte eficienți, putând fi așezați direct pe podea, fără să vă faceți griji de riscurile unor potențiale scurgeri. De asemenea, puteți opta pentru folosirea unui grătar de oțel – indiferent de preferința dumneavoastră, diferitele dimensiuni și versiuni disponibile vă oferă soluția potrivită pentru aproape orice situație.

Ghidaj-protecție „Drive-In” VNA

Pentru stivuitoare și VNA

Ghidaj-protecție „Drive-In”

Pentru tiruri și camioane

Interesat? Contactează-ne!

Unul din consultanții noștri o să revină în cel mai scurt timp posibil cu toate informațiile de care aveți nevoie.
CONTACT