Mobilier farmacie

Cea mai bună soluție în proiectarea și amenajarea unei farmacii

Peste 3 decenii de experiență

Cu peste 3 decenii de experiență și dezvoltarea know-how-ului în domeniu, alături de parteneriate exclusive cu producători internaționali de top, EUROFIT se califică drept cea mai fiabilă soluție pentru planificarea, proiectarea și mobilarea oricărui tip de farmacie.

EUROFIT pune la dispoziția fiecărui client întreaga echipă de arhitecți, designeri și manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecărui proiect și pentru a oferi o propunere personalizată completă, creativă și funcțională. Fie că proiectul implică o renovare a farmaciei sau o farmacie complet nouă, echipa EUROFIT este mereu alături de client, propunând soluții pentru fiecare fază a proiectului, de la proiectare până la implementare.

Cel mai important aspect este că toate sistemele de mobilier sunt rezultatul unui design de înaltă calitate, bazat pe principii studiate și aplicate în nenumărate proiecte. Folosind aceste sisteme de mobilier și beneficiind de creativitatea echipei noastre de proiectare, vom transforma farmacia dumneavoastră într-un spațiu de vânzare funcțional, estetic și eficient.

Mobilier farmacie

Procesul transformării farmaciei dumneavoastră

de la proiectare la asamblare
 • 1

  Proiectare

  De la o simplă amenajare, până la renovarea parțială sau completă a unei farmacii, proiectăm în detaliu spațiul farmaciei în conformitate cu specificațiile comerciale și legale prevăzute.

 • 2

  Prezentare 3D

  Folosind programe de proiectare de ultimă generație, oferim clientului o prezentare 3D a farmaciei, completă și precisă.

 • 3

  Montaj complet

  Executam montajul pentru implementarea proiectului conform prezentarii 3D. Pe parcursul întregului proces, toate activitățile sunt supravegheate de echipe specializate pentru a finaliza proiectul la timp și conform planificării.

Gamă largă de mobilier

Oferim o gamă variată de mobilier, care poate fi ales în funcție de spatiu și de bugetul alocat.

Liniile de dulapuri cu sertare îți oferă un alt tip de sertar: sertarul de tip vagon

Acest tip de sertar este mai îngust și mai înalt, cu patru poziții de depozitare pentru ambalaje mari. Varietatea de dimensiuni și accesorii îți oferă posibilitatea unei organizări eficiente a medicamentelor și optimizărea spațiului.

Avand un design practic cu influențe de design italian, dulapurile cu sertare sunt practice și funcționale.

Gama largă de culori și alunecarea silențioasă a sertarelor din aluminiu oferă confort funcțional farmacistului și o atmosfera plăcută clientului.

Alegem cu grijă materiale și soluțiile de mobilier pentru farmacii

Folosim vastele cunoștințe acumulate prin experiență și alegem cu atenție materiale și soluții de mobilier pentru farmacii, combinându-le armonios din punct de vedere al culorii și al volumului.

Avem o gamă largă de sisteme ingenioase: gondolă pentru promovare, panouri cu spate metalic sau lemn și casete luminoase. Dezvoltăm compoziții care expun și promovează produse în cea mai bună versiune posibilă.

Semnalizare grafică utilizată pentru promovarea și punerea în valoare a produselor dumneavoastră

Departamentul de specialitate din cadrul Eurofit poate studia și proiecta sistemele grafice folosite pentru semnalizarea și promovarea produselor în farmacia dumneavoastră.

Avantajele sistemelor speciale de semnalizare și clasificare a produselor:

 • Consolidarea imaginii și organizarea farmaciei dvs.
 • Creșterea recunoașterii și identificării produselor
 • Posibilitatea de a verifica rapid, pe rafturi, stocurile de produse
 • Atragerea clientului și, în consecință, creșterea vânzărilor în farmacia dvs.

Ai un proiect? Hai să discutăm!

Experții noștri vă vor contacta cât mai curând posibil!
Contact