Succesul nu este niciodată o chestiune de noroc, este rezultatul muncii consecvente.

Cheia succesului Eurofit este un principiu fundamental căruia i-am fost loiali încă de la înființare – satisfacția clientului final este întotdeauna relevantă și dependentă de relația optimă dintre valoare și preț.
eurofit, solutii pentru depozite, solutii pentru spatii comerciale, automatizare depozite

EUROFIT este prezentă în România prin trei departamente distincte:

Asset 2
Automatizare depozite

Suntem partenerul tău pentru utilarea și automatizarea depozitelor. Furnizăm sisteme complete pentru depozitare, sisteme de conveyoare, sortare, goods-to-person și AS/RS.

Asset 3
Soluții integrate pentru echiparea depozitelor

Furnizăm soluții pentru depozitare menite să ofere siguranță și o foarte bună accesibilitate
produselor tale, principalele avantaje fiind o gestionare mult mai bună a mărfurilor și o eficientizare a procesului logistic.

Asset 1 2
Echipament și mobilier pentru spații comerciale

Vă utilăm complet spațiul comercial, indiferent de complexitatea lui, cu echipamente profesionale de cea mai bună calitate, punând pe primul loc grija pentru prezentarea și organizarea produselor dvs, eficientizând la maxim procesul de vânzare.

TUV
seal qr copy
Member Certificate 1 copy 2
Asset 1 1
Asset
Member Certificate 2 copy 2
gold award
platinium award
Award 1 copy

EUROFIT este o companie de renume, parte a grupului VOYATZOGLOU S.A. – lider de piață în domeniul său de activitate – cu o expertiză bogată în domeniul soluțiilor pentru depozitare și automatizare a fluxurilor logistice, ce beneficiază de standarde internaționale de calitate precum ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și Coface – Exellent SME (după raportul Coface din 2023, 9.5% din firmele din România îndeplinesc criteriile necesare pentru a beneficia de această certificare).

Experiența de peste 24 de ani în România (și peste 55 de ani în Grecia) vă asigură că orice echipament proiectat și implementat de EUROFIT are o durată foarte lungă de viață, nefiind nevoie de mentenanță periodică.

De asemenea, compania oferă soluții pentru utilarea oricărui tip de spațiu comercial, dar și soluții de After-Sales Support prin sistemul de service inteligent EUROFIT SIGMA (Service – Instalare – Garanție – Mentenanță – After-Sales Support).

eurofit company
Colaj foto Cariere

Pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, echipa este formată din cei mai competenți consultanți de vânzări, ingineri, arhitecți și designeri de interior. Sediul central din România și depozitul de 3500 m2 sunt situate în Popești-Leordeni, în complexul Olympian East Bucharest Park.

Prin parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producători de echipamente pentru intralogistică, compania oferă soluții personalizate de automatizare și echipare a depozitelor și spațiilor comerciale, indiferent de complexitatea acestora, în funcție de cerințele clienților și pentru aplicații în diferite scenarii, cu livrare din stoc în cel mai scurt timp posibil.

Procesul de automatizare implementat de EUROFIT reprezintă eficientizarea și optimizarea fluxurilor logistice prin mișcarea automată a stocurilor, atât în interiorul cât și în afara depozitelor, cu asistență umană minimă, prin intermediul roboților de tip AS/RS (Automated storage and retrieval systems) și Goods-to-Person, precum: Stacker cranes (Macarale stivuitoare), Intelligent High-density 3D Shuttle, AMR/AGV (Autonomous Mobile Robots/Autonomous Guided Robots), Miniload, ACR (Autonomous Case-Handling Robots), VLM (Vertical Lift Modules) și Autostore, dar și prin intermediul benzilor transportoare (conveyoarelor) sau sorterelor. Soluțiile de automatizare pot varia în diverse forme și cu funcții foarte diferite, deoarece există niveluri distincte de automatizare a depozitelor.

Recent, compania a prezentat aceste sisteme robotizate inovative prin demonstrații live, ca expozant în cadrul celui mai important eveniment din România dedicat industriei alimentare: INDAGRA FOOD 2023, bucurându-se de un real succes.

eurofit automation

De ce noi?

Devotament

Orientați către client, susținem creșterea sănătoasă o oricărui tip de business prin soluții complete, livrate rapid, punând mereu accentul pe calitate.

Flexibilitate

Oferim soluții personalizate pentru orice tip de business, adaptându-ne cu succes fiecărei schimbări de plan, anticipând viitoarele nevoi ale pieței printr-o atitudine proactivă.

Diversitate

Portofoliul nostru de soluții asigură o gamă largă de sisteme complete pentru depozite și spații comerciale, la care se alatură serviciile de after-sales EUROFIT SIGMA (service inteligent)

Corectitudine

Respectăm legile statului, normele morale și principiile etice prin toate acțiunile companiei noastre, fiind fideli bunelor practici comerciale.

Profesionalism

Încurajându-ne angajații să se dezvolte profesional, suntem aleși de profesioniști datorită eficienței noastre în livrarea soluțiilor, în cel mai scurt timp posibil.

Transparență

Ne-am câștigat încrederea și credibilitatea pe piață împărtășind cu angajații și clienții noștri toate informațiile valoroase pe care le-am dobândit de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate.

Competitivitate

Dorim să depășim așteptările clientilor noștri prin echipamente și servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Sustenabilitate

Ne gestionăm resursele astfel încât să ne respectăm angajamentul față de societate și mediul înconjurător, pentru o dezvoltare durabilă a generațiilor viitoare.

Inovație

Contribuim în permanență la dezvoltarea portofoliului nostru de produse și servicii, pentru a acoperi cât mai multe din nevoile clientilor.

Disponibilitate

Având stoc permanent la noi în depozit, vă susținem afacerea cu echipamentul necesar atunci când aveți cea mai mare nevoie de acesta.

Ne-au acordat încrederea

Oferim referințe la cerere!