Succesul nu este niciodată o chestiune de noroc, este rezultatul muncii consecvente.

Cheia succesului Eurofit este un principiu fundamental căruia i-am fost loiali încă de la înființare – satisfacția clientului final este întotdeauna relevantă și dependentă de relația optimă dintre valoare și preț.

EUROFIT este prezentă în România prin trei departamente distincte:

Automatizare depozite

Suntem partenerul tău pentru utilarea și automatizarea depozitelor. Furnizăm sisteme complete pentru depozitare, sisteme de conveyoare, sortare, goods-to-person și AS/RS.

Soluții integrate pentru echiparea depozitelor

Furnizăm soluții pentru depozitare menite să ofere siguranță și o foarte bună accesibilitate
produselor tale, principalele avantaje fiind o gestionare mult mai bună a mărfurilor și o eficientizare a procesului logistic.

Echipament și mobilier pentru spații comerciale

Vă utilăm complet spațiul comercial, indiferent de complexitatea lui, cu echipamente profesionale de cea mai bună calitate, punând pe primul loc grija pentru prezentarea și organizarea produselor dvs, eficientizând la maxim procesul de vânzare.

Într-o constantă evoluție și inovație.
Pentru companie este foarte important să țină pasul cu noile tehnologii inovative. Eurofit este echipată cu un sistem ERP de ultimă generație care îmbunătățește eficiența în vânzări și managementul informației și produselor.

Eurofit are 36 angajați, fiecare specialist în domeniul său de activitate. Compania crede că evoluția ei este strâns legată de dezvoltarea paralelă a echipei și prin urmare investește continuu în dezvoltarea profesională a angajaților.

Evoluția companiei și rata de creștere ridicată din ultimii ani dovedește că structurile organizaționale moderne ale companiei sunt capabile să urmărească cu succes schimbările continue ale pieței și să asigure creșterea și în viitor.

( EUROFIT® și DIY® sunt mărci comerciale înregistrate)

Birourile și depozitele companiei, în incinta Olympian East Bucharest Park
Birourile companiei și depozitul de 3500 mp sunt amplasate în Popești-Leordeni, Ilfov, în incinta Olympian East Bucharest Park.

Amplasarea birourilor lângă depozit asigură flexibilitatea și controlul riguros pentru ansamblul procesului de aprovizionare și desfacere. În acest fel suntem absolut siguri că onorarea clienților noștri se face în cel mai scurt timp posibil și la cele mai intalte standarde de calitate.

Ne-au acordat încrederea

Oferim referințe la cerere!