Automatizare depozite pentru industria Fashion & Beauty

Soluții pentru automatizarea depozitelor

Depozite automatizate pentru sectorul Fashion & Beauty

Devine din ce în ce mai dificil să prezicem comportamentul de cumpărare al consumatorilor. Pentru a rămâne competitiv în industria modei și îmbrăcămintei, aveți nevoie de soluția optimă de procesare: deoarece totul este despre timp și cost!

1. Livrarea comenzilor

Provocările complexe ale onorării comenzilor omni-canal, fluctuațiile cererii și ale mărfurilor, împreună cu deficitul cronic de forță de muncă fac ca automatizarea să fie indispensabilă pentru a obține onorarea rapidă și precisă a comenzilor.

2. Gestionare eficientă a stocurilor

Automatizarea unui proces de gestionare a stocurilor elimină supravegherea mărfurilor atât în timpul primirii, cât și în timpul expedierii, ghidează culegătorul către calea optimizată de preluare și, în același timp, se pretează foarte bine pentru urmărirea dinamică a stocurilor, oferind astfel un avantaj competitiv.

3. Gestionarea returnărilor

Retururile creează costuri de logistică duble, cifră de afaceri zero și nemulțumirea clienților. Soluțiile bazate pe inteligență artificială permit livrarea rapidă a articolelor returnate și o densitate mai mare de depozitare, care s-a dovedit că ameliorează durerea de gestionare a returnărilor.

4. Sortarea pentru diferite sezoane

Moda este un domeniu extrem de volatil, astfel încât prognoza precisă a cererii este o necesitate pentru creșterea eficienței operaționale. Provocările critice de stocare insuficientă, stocare excesivă și uzură pot fi gestionate eficient cu prognoza cererii bazată pe inteligență artificială.

Pouch sorter / Sorter de pungi și umerașe

Crește eficiența

Eficiența operațională este 3-4 ori mai mare

Crește densitatea de stocare

Densitatea de stocare are o creștere între 30% și 80%

Sisteme personalizate

Se poate configura pentru o gamă largă de aplicații

ROI rapid

Scurtează semnificativ perioada de returnare a investiției

Sisteme de automatizare

Sisteme compatibile cu depozitele pentru industria Fashion&Beauty
Toate ()
End-Of-Line ()
Goods-To-Person ()
Operațiuni Augumentate ()
Sisteme conveior ()
Sisteme sortare ()