AutoStore

AutoStore™ oferă clienților viteza, precizia și fiabilitatea la care se așteaptă în economia de astăzi: digitală, rapidă, omnicanal.

Cel mai rapid sistem de manipulare a comenzilor / m2 din piață

Fiind considerat cel mai rapid sistem de manipulare a comenzilor / m2 din piață, AutoStore, în comparație cu orice sistem automat pentru depozitare și recuperare (ASRS), oferă cea mai mare densitate pentru depozitarea automată.
AutoStore este o soluție de robotică, flexibilă și modulară, care poate fi adaptată la dimensiunile și tipul depozitul dumneavoastră, fiind ușor de extins în timpul operațiunilor atunci când depășiți capacitatea actualului sistem pentru depozitare.
Automatizarea depozitului dumneavoastră are ca rezultat o gestionare mai rapidă și mai sigură a comenzilor, densitate mai mare pentru depozitare, mai puține erori de picking și un control continuu al stocurilor, oferindu-vă un real avantaj competitiv pe piață.

Roboții AutoStore R5 și R5+

Fiecare robot este controlat independent, susținând un sistem fără un singur punct de defecțiune și un timp de funcționare de 99,7%.

Orice robot poate colecta orice ladă și îl poate livra la orice stație de lucru. Această eficiență înseamnă că aveți acces la 100% din stoc atunci când aveți nevoie.

Roboților li se atribuie sarcini în funcție de locația lor, completând întotdeauna cea mai apropiată sarcină urmând calea cea mai scurtă.

Utilizând tehnologia regenerativă, energia este returnată bateriei, făcând AutoStore unul dintre singurele sisteme capabile să funcționeze numai cu energie solară.

0 %

Timp de funcționare

0 %

Acces la stoc

Robotul AutoStore B1

B1 (mai compact) include un design cu o cavitate destinata pentru a transporta lazile în corpul robotului, găzduind un recipient mai înalt (până la 425 mm) și deblocând un potențial suplimentar de stocare.

Profilul corpului mai compact oferă spațiu pentru grupuri de roboți mai dense.

B1 accelerează mai rapid decât alți roboți AutoStore. Având motoare individuale cu acționare directă în fiecare ampatament și eliminând nevoia de curele de transmisie, accelerația robotului este cu 75% mai mare decât cea a R5.

Conducerea este mai echilibrată și, în medie, performanța de livrare a B1 este cu 20% mai mare decât R5.

0 m/s

Viteză maximă

0 sec

Timpul necesar pentru schimbarea bateriei

Structura de depozitare

Toate componentele AutoStore sunt module standardizate care sunt simplu de asamblat și ușor de conectat: există doar 17 părți diferite.

Structura este completată cu piste care rulează în direcțiile X și Y, permițând roboților să acceseze orice celulă.

Datorită designului modular al AutoStore, extinderea rețelei este foartă ușoară.

În timpul construcției, extensiile rețelei sunt izolate într-o zonă care nu are niciun impact sau timp de nefuncționare asupra operațiunilor obișnuite.

0

Piese unice

0 m

Înălțime maximă

Stațiile de lucru

Porturile noastre iau în considerare în primul rând siguranța angajaților, confortul și productivitatea.

Fiecare stație de lucru este proiectată la o înălțime optimă și include multiple caracteristici de siguranță pentru a prevenirea accidentelor.

Acestea sunt concepute pentru a menține comenzile fără a reduce eficiența.

0 tipuri

de stații de lucru performante

0 %

Sigure și rapide

Packaging

  • Stocarea se face prin lăzi

Ai un proiect? Hai să stăm de vorbă!

Suntem gata să îți oferim cele mai bune soluții pentru proiectul tău!
Contact