Miniload

Miniload

Ideale pentru operațiuni de fabricație sau distribuție, sistemele AS / RS Mini-Load oferă acces rapid la tăvi sau cutii de dimensiuni diferite, într-o structură de stocare cu densitate mare și eficientă din punct de vedere energetic.

Seria MINI-LOAD duce depozitarea pieselor mici la înălțimi nemaîntalnite anterior. Înălțimi pentru depozitare de până la 27 m pot fi atinse fără o scădere a performanței. Unitățile noastre pot funcționa la fel de bine în depozite automate de piese mici care manipulează containere sau cutii. Forma compactă a MINI-LOAD are ca rezultat dimensiuni deosebit de mici de apropiere atât pe orizontală, cât și pe verticală. Astfel, macaralele-roboti pentru depozitare și recuperare ghidate de șine, pentru depozitarea pieselor mici, folosesc pe deplin spațiul disponibil.

MINI-LOAD poate fi adaptat la cerințele și sarcinile clienților. Funcția integrală de ridicare și coborâre are ca rezultat un transport vertical extrem de dinamic. Accelerația medie bună în timpul ridicării și coborârii asigură timpi ciclici foarte rapizi.

Packaging

  • Cutie carton

  • Ladă plastic

  • Ai un proiect? Hai să stăm de vorbă!

    Suntem gata să îți oferim cele mai bune soluții pentru proiectul tău!
    Contact