ACR (Autonomous Case-handling Robot)

Automatizare a depozitelor de ultimă generație, cu sistem robotizat autonom de manipulare a mărfurilor.

Implementare flexibilă și eficiență pentru maximizarea spațiilor pentru depozitare

Construiți cu o multitudine de senzori capabili de poziționare integrată, roboții HAIPICK se laudă cu o precizie bună de control de ±3mm pentru a permite ridicarea inteligentă, transportul, navigarea automată, evitarea obstacolelor și încărcarea automată cu stabilitate și precizie ridicată.
Roboții HAIPICK pot ridica și plasa lăzi sau cutii de carton pe rafturi de depozitare cu o înălțime de până la 10 metri și sunt capabili să transporte până la 8 încărcături simultan, pentru a alimenta continuu stațiile de picking cu mărfuri. Cea mai nouă invenție a unui robot forklift este compatibilă cu scenarii mai largi de depozitare, în care mărfurile nu sunt neapărat plasate într-o cutie sau ladă, cum ar fi anvelopele și tăvile.
ACR Robot - Stații de lucru

Robotul HAIPICK

Caracterizat prin stabilitatea sa ridicată și precizia înaltă, robotul poate înlocui activitățile repetitive, consumatoare de timp și mărfuri greu de depozitat și manipulat manual, realizând un picking eficient și inteligent de tip „Goods-to-person”, îmbunătățind semnificativ densitatea depozitului și eficiența operațională.

0 %

Spațiu de stocare mărit cu cel puțin 80%

0 x

Eficiența operațională mărită de 3-4 ori

Stații de lucru

Eurofit oferă soluții personalizate pentru stații de lucru, inclusiv stație de picking cu roboți, stație cu conveyor, picking pe rafturi și stație de picking HAIPORT, adaptabile la diferite scenarii de activitate.

0 %

Adaptat nevoilor tale

0 x

Mai rapid și mai precis
ACR Robot - Unități de stocare

Unități de stocare

HAI ROBOTICS oferă unități pentru depozitare personalizate, inclusiv cutii și lăzi de diferite dimensiuni. Sunt ușor de construit, transformat și actualizat, oferind o experiență de gestionare automatizată a depozitelor, mai eficientă și mai flexibilă.

0 cutii

Fiecare robot are o capacitate de 8 locuri simultan

0 %

Compatibil cu lăzi și cutii de diferite dimensiuni

Ai un proiect? Hai să stăm de vorbă!

Suntem gata să îți oferim cele mai bune soluții pentru proiectul tău!
Contact