3D Pallet Shuttle VS Stacker Crane

Stacker crane 3d pallet shuttle

Când se pune problema investiției în una sau mai multe soluții automatizate, este necesar să clarificați ce sistem Goods-to-Person răspunde cel mai bine nevoilor și obiectivelor business-ului dvs. pentru performanță și eficiență pe termen lung. Fie că este vorba despre un sistem Stacker Crane sau 3D Shuttle, ambele variante pot fi o alegerere bună – dar care sistem este mai potrivit pentru domeniul dvs? Decizia cu privire la soluția ideală trebuie analizată cu atenție. De aceea, acest articol are scopul de a vă ghida în procesul de alegere a celei mai bune soluții de automatizare pentru business-ul dumneavoastră.

Deși sistemul Stacker Crane dispune de o tehnologie bine stabilită și dovedită, sistemele 3D Shuttle au evoluat și ele în ultimii ani. Acestea oferă o soluție formată din mai multe shuttle-uri, permițând niveluri de producție foarte ridicate. Pe de altă parte, Stacker Crane compensează prin densitatea pentru depozitare la înălțimi de peste 40 de metri.

Despre Stacker Crane

Sistemele Stacker Crane sunt mașinării utilizate pentru transportarea, încărcarea și depozitarea automată de mărfuri, folosind furci extensibile. Aceste echipamente de manipulare automată se deplasează orizontal și vertical de-a lungul culoarelor destinate depozitării într-o unitate logistică și pot îndeplini orice comandă le este dată, fiind ghidate de un sistem software de gestionare (WMS).

Stacker Crane

Despre 3D Pallet Shuttle

Sistemul Intelligent High-Density 3D Shuttle este un sistem de ultimă generație pentru depozitarea paleților, cu densitate mare, flexibilitate și scalabilitate. Sistemul organizează și optimizează depozitul in locul dvs., integrându-se cu sistemele ERP existente și liniile de procesare pentru a accepta paleți fără intervenție manuală.

Intelligent high density shuttle 6
3D Pallet Shuttle
STACKER VS SHUTTLE

Luarea unei decizii și alegerea între cele două sisteme de automatizare nu este ușoară.  Pentru a ajunge la cel mai bun rezultat, trebuie luați în considerare mai mulți factori, precum: specificațiile clădirii depozitului, tipul mărfurilor depozitate, cerințele de producție, densitatea mărfurilor depozitate, limitările spațiului disponibil, etc. Totuși, prioritizarea eficienței depozitării ca parametru inițial poate fi criteriul de bază pentru alegerea unei soluții automate adecvată necesităților business-ului dvs.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, atât sistemul Stacker Crane, cât și Intelligent High-Density 3D Shuttle oferă performanțe remarcabile: ambele sisteme economisesc timp și forță de muncă, îmbunătățesc siguranța operațiunilor, eliminând nevoia de a ridica și depozita paleții manual, îmbunătățind gestionarea stocurilor și sporind, astfel, eficiența întregului depozit.