Stacker Crane

Stacker Crane

Sunt echipamente proiectate pentru depozitarea automată a materialelor. Se deplasează în depozit de-a lungul culoarelor unde au acces, se poziționează și extrag materialele. Macaralele stivuitoare sunt ghidate de un sistem software de gestionare (WMS), care coordonează toate activitățile.

Utilizarea eficienta a spațiului si dinamica mare le recomanda pentru multe industrii: de la auto până la alimente congelate.
Macaralele stivuitoare ghidate de șine MONO și MULTI sunt disponibile în versiuni cu unul sau cu două catarge. Alegerea unui SRM optim depinde de sarcinile unitare și de cerințe. Prin urmare, este dezvoltată o soluție personalizată pentru fiecare tip de încărcătură. Designul variabil este deosebit de avantajos pentru sarcini grele.

Macaralele stivuitoare joacă un rol cheie atunci când vine vorba de eficiență și performanță în depozitele înalte sau cu piese mici. Prin urmare, pentru a satisface cele mai înalte cerințe, macaralele trebuie să fie fiabile, rezistente în timp, rapide, precise, sigure și eficiente din punct de vedere energetic.
Un alt avantaj al pieselor și componentelor de înaltă calitate este ușurința excelentă în întreținere.

Macara Stacker Crane

Packaging

  • Palet

  • Ai un proiect? Hai să stăm de vorbă!

    Suntem gata să îți oferim cele mai bune soluții pentru proiectul tău!
    Contact