Voyatzoglou Group triumfă la Supply Chain Awards 2023

EUROFIT - Voyatzoglou Systems Romania - Supply Chain Awards 2023

Recunoscută pentru inovație și excelență în lanțul de aprovizionare și industria logistică

Furnizorul de soluții logistice Voyatzoglou Group a fost desemnat drept campionul incontestabil al premiilor Supply Chain Awards 2023. Evenimentul, desfășurat marți, 13 iunie, în Atena, a onorat cele mai inovatoare și remarcabile proiecte din domeniul aprovizionării și logisticii pentru industria lanțului de aprovizionare. Găzduită de Boussias Events și sponsorizată de Frigo Stahl, ceremonia de premiere a fost o dovadă a angajamentului companiei de a depăși limitele optimizării lanțului de aprovizionare și de a folosi tehnologii de ultimă oră.

Supply Chain Awards au devenit semnul distinctiv al excelenței pe piața de logistică din Grecia și platforma prin care sunt prezentate evouțiile din domeniu. Evenimentul celebrează anual companiile care, „(…) realizând rolul critic jucat de optimizarea lanțului de aprovizionare pentru dezvoltarea lor ulterioară, au investit în capital uman, timp și resurse financiare cu scopul de a-și reorganiza procesele logistice într-un mod innovator (…) să dezvolte acțiuni integrate pentru sustenabilitatea lor, precum și să introducă instrumente pentru flexibilitatea și reziliența proceselor lor care să le protejeze funcționarea în acest mediu incert, volatil, complex și neclar în care își desfășoară activitatea zilnic.” – Dr. Vassilis Zeibekis, Președinte al Companiei Elene de Logistică, Profesor Asistent, Departamentul de Economie, Inginerie și Management a Universității Egee.

Procedând astfel, aceste premii atrag atenția asupra inițiativelor remarcabile care au potențialul de a schimba în bine industria logisticii și recunosc munca grea și dăruirea companiilor. Totodată, premiile joacă un rol important în a ajuta companiile să se dezvolte și să-și extindă acoperirea – companiile premiate câștigă credibilitate și vizibilitate pe piață prin recunoașterea proiectelor și practicilor.

Voyatzoglou Group a învins anul acesta, câștigând atât premii de platină, cât și de aur.

EUROFIT - Voyatzoglou Systems Romania - Supply Chain Awards 2023

Compania a primit prestigiosul premiu Platinum pentru soluția sa inovatoare „ASRS 3D Shuttle with automated feeder”. Această tehnologie de ultimă oră revoluționează operațiunile din depozit, simplificând procesele și îmbunătățind eficiența generală. În plus, Voyatzoglou Group a primit premiul de aur pentru facilități de depozitare remarcabile, inclusiv sisteme și servicii personalizate pentru 3PL (Third Party Logistics) și expeditori.

Fiind în fruntea inovației și stabilind noi standarde în sectorul logisticii, victoria companiei la Supply Chain Awards 2023 servește drept un far de inspirație pentru echipa noastră și un impuls de motivație să fim din ce în ce mai buni. Prin valorificarea tehnologiei și implementarea soluțiilor inovatoare, promitem că vom continua să impulsionăm transformarea lanțului de aprovizionare și a sectorului logistic, creând un viitor mai luminos și mai eficient pentru companiile de pretutindeni, dar mai ales pentru clienții noștrii.