EUROFIT la Poli AutoFEST 2023

Poli AutoFEST 2023

Ne bucurăm atât de mult să vedem tineri pasionați și dornici să învețe cât mai mult, și să fie, în același timp, o inspirație pentru alții în drumul lor – această bucurie am simțit-o în luna mai a anului 2023, când am participat, alături de Facultatea de Transporturi a Universității Politehnica din București, la festivalul POLI AutoFEST.

Eveniment dedicat automobilelor, transportului și logisticii, aflat la cea de-a 2-a ediție, POLI AutoFEST a impresionat prin universul automobilistic fascinant și ne-a oferit o mare oportunitate de a prezenta cele mai noi și mai sofisticate concepte, inițiative și soluții. Am observat astfel un interes major în rândul tinerilor. În acest sens, echipa EUROFIT a prezentat soluții inovatoare în domeniul automatizărilor și echipamentelor pentru depozite și spații comerciale.

Sistemul ACR (Autonomous Case-handling Robot) a reprezentat atracția centrală a expoziției noastre. Robotul autonom de manipulare a mărfurilor a atras un mare interes din partea vizitatorilor, mai ales datorită demonstrațiilor LIVE și expertizei oferite de specialiștii EUROFIT, care au oferit toate informațiile necesare celor interesați. De asemenea, am introdus și soluții de depozitare a paleților, precum Sistemul Pallet Flow, sistem care utilizează rafturi gravitaționale pentru a asigura o manipulare eficientă a paleților, asigurând fluxuri de lucru fluide și o gestionare simplificată a depozitului.

Depozitarea este o componentă principală în lanțul logisticii și ne place să credem că am preluat cu succes această parte de automatizare și digitalizare.

„Ne aflăm în fața unei soluții care face trecerea între prezent și viitor” – prof. conf. dr. ing. Oana Dinu

EUROFIT - Poli AutoFEST 2023 Oana Dinu

Mai mult, soluțiile pe care le-am prezentat sunt studiate de studenții Facultății de Transporturi din punct de vedere teoretic, iar acum „(…)au avut ocazia să le vadă în acțiune”. – prof. conf. dr. ing. Ștefan Burciu

EUROFIT - Poli AutoFEST 2023 Ștefan Burciu

Suntem extrem de mândri și bucuroși că putem să contribuim prin munca noastră, alături de cadrele didactice, la dezvoltarea și pregătirea viitoarei generații. Participarea la POLI AutoFEST reprezintă, pentru noi, un succes și un angajament demonstrat de a ține pasul cu cele mai recente tendințe și inovații din industria auto și tehnologiile conexe. Credem cu strictețe în motto-ul pe care îl transmitem: “Succesul nu este niciodată o chestiune de noroc, este rezultatul muncii consecvente.” Consecvența noastră este, astfel, reprezentată de o evoluție continuă și de oferirea de soluții avansate care răspund tuturor nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Dorim să mulțumim organizatorilor și tuturor celor prezenți la standul nostru. Sperăm, de asemenea, că au fost încântați de toate soluțiile prezentate, și așteptăm cu drag cea de-a 3-a ediție a festivalului POLI AutoFEST!

Galerie