RAFTURI METALICE DEPOZITARE

EUROFIT, o companie lider in domeniul rafturilor de depozitare in Romania, ofera solutii nevoilor actuale ale clientilor pentru depozite organizate si eficiente din punct de vedere al costurilor si nevoilor logistice.

Prin parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producatori de echipamente de depozit,Eurofit ofera solutii de depozitare si manipulare, complete si eficiente din punct de vedere al costului, care aocpera intreg spectrul de nevoi logistice la cele mai inalte standarde europene.

Divizia speciala a companiei este compusa din angajati cu experienta

si este dotata cu cele mai moderne softuri pentru proiectare. Echipa EUROFIT este in masura sa furnizeze solutii de depozitare la standardele cele mai ridicate, combinand satisfactia clientului si siguranta utilizarii in cea mai eficienta maniera din punctul de vedere al costului.

EUROFIT reuseste sa fie de fiecare data cu un pas inainte in solutionarea nevoilor

de depozitare ale clientului, anticipand de asemenea si nevoile viitoare. Ca rezultat, un mare numar de organizatii romanesti si multinationale si-au pus increderea in EUROFIT pentru rezolvarea nevoilor lor de depozitare.

Cu o experienta de peste 20 de ani

in realizarea de proiecte pentru spatii de depozitare si cu o echipa de profesionisti, EUROFIT este partenerul potrivit pentru dumneavoastra.

CATEGORII DE RAFTURI METALICE DEPOZITARE

RAFTURI PALETI CONDITII NORMALE

RAFTURI CANTILEVER (UNICANT)

RAFTURI DRIVE-IN

RAFTURI MOBILE DE PALETI

RAFT PALETI DEPOZIT FRIGORIFIC -28°C

RAFTURI GRAVITATIONALE USOARE

RAFTURI GRAVITATIONALE PALETI

RAFTURI MEZANIN

RAFTURI SISTEMUL PUSH BACK

RAFTURI VNA (VERY NARROW AISLE)

MEZANIN PLATFORME

DEPOZITARE USOARA

RAFTURI DEPOZITARE ARHIVA

RAFTURI MOBILA ARHIVA

RAFTURI INOX

CONVEIOARE SI SISTEME DE AUTOMATIZARI

CONTACT EUROFIT

TOP