A-FRAME

O soluție complet automată pentru procesarea rapidă a comenzilor complexe, garantând cea mai mare productivitate posibilă și un flux optim de material, chiar și la sarcini solicitante.

A-FRAME

Această tehnologie dovedită este utilizată în special în distribuția farmaceutică, dar este ideală și pentru alte industrii cu comenzi de volum mare constând din articole mici, cu mișcare rapidă, în ambalaje cuboid similare, cum ar fi cosmetice, tutun și rechizite de birou mici.

A-Frame se distinge prin nivelul ridicat de flexibilitate. Canalele de produs sunt reglabile, astfel încât două coloane de pachete mai mici pot încăpea într-un singur dozator. Ejectoarele inteligente asigură o procesare complet automată, sigură și fără erori a produselor.

Un senzor calculează, de asemenea, înălțimea și, prin urmare, numărul de articole din coloană, cu adăugarea unui „procent de indentare” măsurat. Acesta este un control suplimentar al calității care monitorizează starea articolelor și asigură faptul că personalul din depozit alimentează corect și optim A-Frame atunci când este necesar. Prin urmare, numărul erorilor de procesare rămâne scăzut și rezultatul crește.

A-Frame
A-Frame

AVANTAJE

 • Procesarea complet automată și rapidă a comenzilor complexe
 • Verificarea și filmările video integrate și unice asigură un control maxim
 • Design modular pentru extinderea rapidă și cu costuri reduse a capacității
 • Este posibilă urmărirea Lot/Loturi în cadrul unui canal de produs
 • Canalele de evacuare reglabile permit ca produse de dimensiuni mari să se potrivească

RAPID ȘI FLEXIBIL

A-Frame oferă o soluție excelentă la provocările din depozite, care trebuie să facă față orelor de vârf și diverselor cerințe din diferite canale de piață.

Colectează până la cinci produse pe secundă per ejector, mută articolele cu până la 1 metru pe secundă, conține verificarea înălțimii și oferă utilizatorului o gestionare actualizată a fișierelor. Cu această soluție, procesarea comenzilor de înaltă calitate este livrată în mod constant, iar depozitul se mișcă fără probleme și eficient.

Alături de A-Frame oferim echipamente flexibile și modulare, software inteligent și un design compact. Canalele de produse sunt reglabile, iar injectoarele inteligente asigură o prelucrare complet automată și o siguranță maximă a produselor.

CARACTERISTICI UNICE

 • Aparatul de măsurare a unității de poziționare (PUMA): unitatea de măsură de deasupra cadrului A verifică automat nivelul stocului/adăugările pentru gestionarea lotului
 • Înregistrare video: imaginile video de la sfârșitul A-Frame verifică cu ușurință comenzile administrative cu comenzile fizice
 • Cartografie termică: visualizarea utilizării acestui articol în A-Frame permite distribuirea eficientă/împrăștierea SKU-urilor peste A-Frame
 • Modularitate: simplifica și minimizează timpul de instalare și costurile extensiilor pentru A-Frame

PUMA

PUMA (Positioning Unit Measurement Apparatus) este o unitate de măsură unică, opțională, deasupra cadrului A, care verifică automat nivelul/adăugările stocului pentru o gestionare optimă a stocurilor și a loturilor.

Acesta calculează înălțimea și, prin urmare, numărul de produse din canal, inclusiv decontarea unui „procent de indentare” măsurat.

Această verificare suplimentară exclusivă a calității monitorizează starea stocului produselor pentru a reduce numărul de erori de reumplere și timpul de nefuncționare a sistemului.

A-Frame

FOTOGRAFII

Packaging

 • Cutie carton

 • Ai un proiect? Hai să discutăm!

  Suntem gata să vă oferim cele mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră!
  Contact