EUROFIT dă startul unei noi ere în automatizarea logisticii europene, prin parteneriatul strategic exclusiv stabilit între Grupul VOYATZOGLOU și ForwardX Robotics

EUROFIT VOYATZOGLOU FORWARDX

IULIE 2024 – ForwardX Robotics, cel mai mare furnizor de roboți autonomi colaborativi (coboți AMR) de tip Goods-To-Person (GTP) din Asia, își oficializează parteneriatul exclusiv cu EUROFIT și VOYATZOGLOU pentru România și Grecia. Această alianță strategică marchează o nouă eră în transformarea digitală și automatizarea depozitelor în această regiune.

Grupul VOYATZOGLOU activează încă din 1992 în echiparea magazinelor Retail și Depozitelor – Centrelor de Distribuție, atât în Grecia cât și în Europa Centrală și de Est prin intermediul companiei subsidiare din România: EUROFIT, remarcându-se prin furnizarea de soluții complete pentru manipularea mărfurilor în depozite moderne, având o vastă experiență și know-how tehnic desăvârșit, condiții absolut necesare susținerii și promovării soluțiilor tehnologice inovatoare ale ForwardX Robotics.

„Acest parteneriat nu numai că va accelera automatizarea lanțului de aprovizionare din România și Grecia, ci va stabili un nou standard de referință în industrie.” a declarat Nicolas Chee, CEO ForwardX Robotics.

„ForwardX Robotics și Grupul VOYATZOGLOU sunt pregătite să redefinească peisajul automatizării depozitelor prin furnizarea de soluții fiabile, robuste și inovatoare care să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale companiilor din Grecia și România”, a declarat Nikos Voyatzoglou, Președintele Grupului.

EUROFIT VOYATZOGLOU FORWARDX 2
EUROFIT dă startul unei noi ere în automatizarea logisticii europene, prin parteneriatul strategic exclusiv stabilit între Grupul VOYATZOGLOU și ForwardX Robotics 4

ForwardX oferă cea mai extinsă gamă de roboți autonomi colaborativi (AMR) la nivel global. Gama vastă ce include soluții care acoperă toate nevoile unui Centru de Distribuție, de la operațiuni la scară mică precum picking-ul de cutii și de articole individuale, până la manipularea paleților și depozitarea pe verticală, reflectă angajamentul ForwardX de a răspunde nevoilor variate atât în ​​sectorul industrial de producție, cât și în companiile 3PL, e-Commerce, Retail, Healthcare și multe alte sectoare.

„Pentru strategia 2024 Go Global, aceast parteneriat este esențial pentru ForwardX Robotics. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri la nivel global soluții superioare și mai eficiente de automatizare a lanțului de aprovizionare, iar acest lucru este realizat prin parteneriate exclusive cu companii care dețin statutul de lider pe piața în care activează, precum Grupul VOYATZOGLOU”, a afirmat Nicholas Chee, CEO al ForwardX Robotics.

Câteva cuvinte despre ForwardX Robotics:

ForwardX Robotics este lider mondial în tehnologia AMR cu navigație bazată pe viziune, oferind soluții inovatoare integrate pentru producția industrială și depozitare. Cu un software avansat de management al flotei și o flotă vastă de roboți autonomi AMR, ForwardX Robotics ajută companiile să obțină eficiență ridicată în lanțul lor de aprovizionare, oferind și mai multă valoare investiției lor. Compania are peste 250 de angajați, proveniți din universități de top și companii multinaționale de renume mondial. Cele 350 de brevete ale sale, precum și munca de cercetare premiată, cum ar fi MHI 2024 Innovation Award, Frost & Sullivan Best Practices Award și Robotics Business Review RBR50 Innovation Award, sunt mărturii ale încercării constante a ForwardX Robotics de a-și autodepăși limitele prin propriile inovații. ForwardX a instalat peste 3000 de soluții AMR în peste 220 de unități logistice/de producție de pe 5 continente. Cu birouri în SUA, Japonia, Coreea și China, precum și parteneriate în întreaga lume, ForwardX își extinde și aplică soluțiile dovedite pentru a da putere forței de muncă din viitor. Pentru mai multe informații, vizitați www.forwardx.com.

EUROFIT VOYATZOGLOU FORWARDX 3
EUROFIT dă startul unei noi ere în automatizarea logisticii europene, prin parteneriatul strategic exclusiv stabilit între Grupul VOYATZOGLOU și ForwardX Robotics 5

Câteva cuvinte despre VOYATZOGLOU:

Grupul VOYATZOGLOU este o companie grecească listată la Bursa de Valori din Atena cu prezență în Grecia și România prin subsidiara EUROFIT. Deține poziția de lider în furnizarea de soluții integrate în domeniul Retailului, precum și în domeniul Depozitare, Logistică și Intralogistică (4.0 și 5.0) pentru centre de distribuție din lanțul de aprovizionare, de dimensiuni mici și mari.

Viziunea Grupului VOYATZOGLOU este de a oferi o gamă largă de soluții integrate inovatoare și de calitate, în care clientul fiecărei industrii își poate acoperi în mod continuu și satisfăcător toate nevoile de produse și soluții de la un furnizor responsabil și de încredere.

În ultimii ani, compania a evoluat dinamic în domeniul Automatizării și Roboticii prin colaborări pe piața grecească și internațională. Grupul are peste 180 de specialiști în pre-vânzare, inginerie și logistică. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.voyatzoglou.gr.

Câteva cuvinte despre EUROFIT:

EUROFIT este o companie de renume, parte a Grupului VOYATZOGLOU, cu o expertiză bogată în domeniul soluțiilor pentru depozitare și automatizare a fluxurilor logistice, ce beneficiază de standarde internaționale de calitate precum ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și Coface – Exellent SME, având statut de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti și al Camerei de Comerț Bilaterală Greco-Română. Experiența de peste 25 de ani în România vă asigură că orice echipament proiectat și implementat de EUROFIT are o durată foarte lungă de viață. De asemenea, compania oferă soluții pentru utilarea oricărui tip de spațiu comercial, dar și soluții de After-Sales Support prin sistemul de service inteligent EUROFIT SIGMA (Service – Instalare – Garanție – Mentenanță – After-sales Support).

Pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, echipa este formată din cei mai competenți consultanți de vânzări, ingineri, arhitecți și designeri de interior.

Prin parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producători de echipamente pentru intralogistică, compania oferă soluții personalizate de automatizare și echipare a depozitelor și spațiilor comerciale, indiferent de complexitatea acestora, în funcție de cerințele clienților și pentru aplicații în diferite scenarii, cu livrare din stoc în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.eurofit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *