RAFTURI PALETI DEPOZIT FRIGORIFIC PANA LA -28C

Raft paleti cu finisaj galvanizat destinat spatiilor frigorifice cu temperaturi de pana la -28ºC,
disponibil si in varianta mobila.

Sistemul de rafturi pentru paleti este o aplicatie de inalta performanta de capacitate statica si depozitare de materiale de greutate mare si volum. Otelul galvanizat din care este fabricat ofera sistemului longevitate si este certificat in concordanta cu standardele en 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 si TUV product service GMBH.

Compatibile pentru depozit frigorific pana la -28°c. orice nevoie de depozitare a paletilor poate fi acoperita cu alegerea tipului de raft recomandat, fiind rezultatul studiului nevoilor de incarcare, precum si a cerintelor de inaltime si miscare a produselor pentru fiecare proiect.

Rafturile de paleti ajustabile sunt cea mai raspandita forma de sistem de stocare pentru toate incarcarile paletizate sau nepaletizate. Simplu sau spate in spate, randurile de paleti sunt separate de coridoare largi care pot fi dimensionate sa se potriveasca stivuitoarelor clientului.

  • 100% accesibilitate la paleti individuali.
  • foarte versatil – traversele ajustabile permit sistemului sa fie adaptat pentru a se potrivi oricarei dimensiuni de palet si maximizeaza folosirea spatiului.
  • folosirea stivuitoarelor conventionale – eficienta din punct de vedere al costului.
  • foarte usor de instalat si repozitionat.
  • procente foarte bune de ocupare pot fi realizate.
  • posibilitatea de a avea rafturi pe baze mobile.

CONTACT EUROFIT

TOP