RAFTURI PALETI CONDITII NORMALE

Pot fi montate avand culoare inguste sau mai mari, sunt flexibile cu privire la dimensiunile stivuitorului folosit. Sistemul ofera flexibilitate in manipularea paletilor de diferite inaltimi.

Sistemul de rafturi pentru paleti este o aplicatie de inalta performanta de capacitate statica si depozitare de materiale de greutate mare si volum. Este fabricata din otel galvanizat care ofera sistemului longevitate si este certificat in concordanta cu standardele EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 si TUV Product Service Gmbh.

Orice nevoie de depozitare a paletilor poate fi acoperita cu alegerea tipului de raft recomandat, fiind rezultatul studiului nevoilor de incarcare, precum si a cerintelor de inaltime si miscare a produselor pentru fiecare proiect.

Rafturile de paleti ajustabile sunt cea mai raspandita forma de sistem de stocare pentru toate incarcarile paletizate sau nepaletizate. Simplu sau spate in spate, randurile de paleti sunt separate de coridoare largi care pot fi dimensionate sa se potriveasca stivuitoarelor clientului.

  • 100% accesibilitate la paleti individuali
  • Foarte versatil – traversele ajustabile permit sistemului sa fie adaptat pentru a se potrivi oricarei dimensiuni de palet si maximizeaza folosirea spatiului
  • Folosirea stivuitoarelor conventionale – eficienta din punct de vedere al costului
  • Foarte usor de instalat si repozitionat
  • Procente foarte bune de ocupare pot fi realizate

Sistemul de paleti are o capacitate de stocare de pana la 30 de tone pe modul in timp ce inaltimea poate ajunge pana la 13,5 metri. Sistemul ofera cele mai inalte standarde privind siguranta, capacitatea de incarcare si functionalitatea. Folosirea pentru coloana a profilelor “Ω” ofera putere sporita pe verticala in comparatie cu profilele “C” folosite de majoritatea producatorilor.

Sistemul permite folosirea diferitelor tipuri de stivuitoare in functie de nevoile clientului si de specificatiile spatiului de depozitare.

  • In coridoare de 2.40-2.60m sunt folosite stivuitoarele operate manual
  • In coridoare de 2.80-3.00m sunt folosite stivuitoarele Reach-Truck
  • In coridoare de 1.70-1.80m sunt folosite stivuitoarele VNA (Very Narrow Aisle)

Intelegerea corecta a nevoilor clientului cu privire la specificatiile depozitului sunt de importanta cheie. Personalul experimentat al Voyatzoglou Systems are cunostintele necesare in a oferi clientului solutia ideala pentru folosirea eficienta a spatiului de depozitare, concomitent cu folosirea maxima a capacitatii si productivitatii.

CONTACT EUROFIT

TOP