Innovation. Efficiency. Automation.

Sistem integrat CLICK & COLLECT cu dulapuri smart lockers de interior și exterior

Răspunzând nevoilor moderne pentru livrări rapide de produse ale sectorului de retail, Eurofit, în calitate de reprezentant exclusiv al Parcel Hive pentru România, Grecia și Cipru, prezintă sistemul integrat Click & Collect pentru companiile care doresc să-și livreze produsele rapid, eficient și non stop (365 de zile pe an).

FĂRĂ alte întârzieri în predarea comenzilor.

STOP cozilor la predarea comenzilor.

Posibilitatea livrării conform exigențelor clientului.

Indice de livrare efectivă din prima încercare (APM) de aproape 100%

Creșterea vânzărilor.

AVANTAJELE CLICK & COLLECT

Disponibilitate non stop.

Reducerea numărului de apeluri către serviciul clienți pentru informații legate de livrare.

Reducerea semnificativă a retururilor având drept cauză livrări nereușite.

PASUL 1

Comandați online produsul dorit de la orice companie parteneră care oferă opțiunea Click & Collect de la Parcel Hive.

PASUL 2

Selectați cel mai apropiat punct de colectare Parcel Hive pentru a primi comanda dvs.

PASUL 3

Veți primi un cod unic de livrare prin sms & email pe telefonul dvs. smartphone.

PASUL 4

Cu codul primit, mergeți la punctul Parcel Hive pe care l-ați selectat și ridicați comanda oricând doriți.

  • Parcel Hive se adresează în special clienților comerțului electronic.
  • Serviciul este soluția ideală pentru consumatorii care nu pot sau nu doresc să își ajusteze programul pentru a aștepta la adresă livrarea comenzii.
  • Pe lângă sistemul clasic de livrare la adresă, clienții pot selecta de pe o hartă interactivă un punct de livrare la unul din dulapurile smart lockers de la Parcel Hive.
  • Curierul ridică produsele de la societatea vânzătoare și le livrează la punctul smart locker selectat pe hartă de catre client.
  • La sosirea produselor comandate prin smart lockers, clientul va primi o înștiințare prin sms sau email cu codul PIN și informații despre ridicarea comenzii.
  • Clientul poate sa ridice comanda introducând prin tastare codul PIN pe care l-a primit prin SMS sau email pe ecranul tactil al dulapurilor smart lockers.

Dulapul Parcel Hive poate fi instalat în spații interioare sau exterioare, este dotat cu o acoperire metalică specială, rezistentă la condițiile meteorologice și vandalism si este echipat cu un sistem de monitorizare. Dulapul poate fi configurat într-o mare varietate de poziții și elemente componente, în funcție de nevoile fiecărei companii, iar software-ul său, prin tehnologia Cloud, oferă control deplin asupra dulapurilor, oriunde s-ar afla.

Produsul se adresează companiilor din domeniile: retail (vânzare cu amănuntul), curierat, birouri, fabrici, spitale, terenuri de sport, săli de sport, universități, alimentație publică ș.a. care au nevoie de dulapuri inteligente smart lockers, de ecrane inteligente și sisteme de plasare comenzi.

CARACTERISTICI ȘI CAPACITĂȚI

Software-ul livrat împreună cu Parcel Hive este conceput pentru a asigura funcționarea perfectă a acestuia, astfel încât să fie într-adevăr un dulap inteligent (smart locker).

Maximizare a performanței prin închirierea casetelor libere, într-un mod inteligent și simplu, grație software-ului de înaltă calitate.

Fabricat din oțel laminat la rece. Strat de acoperire special pentru uz în spații exterioare, pentru temperaturi de la -35° C la 40° C (temperatura exterioară la umbră).

Posibilitatea de integrare în fiecare dulap a unui sistem eficient de ozonare (ozonation). Acesta omoară 99,9% din virusuri și bacterii.

Încuietori electronice de calitate superioară pentru utilizare prelungită și în condiții dificile. Încuietorile au fost testate pentru utilizare de peste 100.000 de ori.

Detectarea deschiderii încuietorii, cu un senzor care detectează dacă fiecare cutie este închisă și eficientă din punct de vedere energetic.

Senzor de detectare a volumului, pentru stabilirea gradului de ocupare a dulapului plin/gol (caracteristică disponibilă extra)

Posibilitate de afișare a mesajelor publicitare (pe ecrane de diferite dimensiuni).

Consumatorii au opțiunea de a „încerca produsul înainte de a-l cumpăra” (caracteristică disponibilă extra).

Monitorizare completă prin cameră video (caracteristică disponibilă extra).

DIMENSIUNI & FLEXIBILITATEA DE AJUSTARE LA DIMENSIUNEA DORITĂ

Parcel Hive poate fi configurat într-o mare varietate de poziții și elemente componente, în funcție de nevoile fiecărei companii.

Unitatea principală smart locker

Unitate suplimentară smart locker

APLICAȚII - CLICK & COLLECT

CONTACTEAZĂ-NE

și un partener calificat vă va oferi toate informațiile despre Parcel Hive

TOP