MOBILIER MAGAZIN

Cele peste 3 decenii de experienta si dezvoltare a know how-ului din domeniu, impreuna cu parteneriatele exclusive cu liderii producatori internationali, califica EUROFIT ca cea mai de incredere solutie pentru planificarea, designul si mobilarea oricarui tip de magazin.


EUROFIT pune la dispozitia fiecarui client intreaga sa echipa de arhitecti, designeri si manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificatile ale fiecarui proiect si de a oferi o propunere completa, creative si functionala. Fie ca proiectul implica o renovare a magazinului sau un magazin complet nou, echipa EUROFIT este intotdeauna langa client sugerand solutii pentru fiecare faza a proiectului de la design la realizare.

EUROFITMobilier Magazin

Mixul corect de sisteme de mobilier functional si mobilier personalizat optimizat, ii ofera companiei EUROFIT abilitatea de a oferi solutii ce se incadreaza in limitele de buget si timp. Se acorda o deosebita atentie atat functionalitatii si ergonomiei mobilierului, cat si optimizarii si merchandising-ului produselor pentru orice tip de magazin.

STUDIU - PROIECTARE

De la o simpla amenajare, la renovarea partiala sau integrala a unui magazin, concepem si desenam in detaliu spatiul magazinului in concordanta cu specificatiile comerciale si legale furnizate. Designul si planificarea sunt servicii furnizate gratuit.

PREZENTARE 3D

Folosind programe de design de ultima generatie, oferim clientului o prezentare completa si precisa 3D a magazinului.
LUCRARI COMPLETE - CONSTRUCTIE

Din acest moment incep lucrarile de executie pentru realizarea proiectului conform prezentarii 3D. Pe durata intregului proces toate activitatile sunt supervizate de echipe specializate pentru a finaliza proiectul la timp si asa cum a fost planificat.

PROIECTE RECENTE

MOBILIER MAGAZIN CATEGORII

ECHIPAMENT PENTRU MAGAZIN

Dulap Bagaje

Sisteme de access

Solutii Semnalizare

Standuri Expunere

Casierii

Adapost carucioare

CONTACT EUROFIT

TOP