MOBILIER FARMACIE

Datorita celor peste 20 de ani de experienta, compania noastra stie ca in proiectarea unei farmacii moderne, parametrii cei mai importanti ce trebuie luati in considerare sunt:


designul inovativ, care trebuie sa se incadreze in tendintele contemporane, locatia si sigla farmaciei, care sa exprime identitatea dorita de farmacist, ergonomia si functionalitatea spatiului, si, nu in ultimul rand, calitatea mobilierului, care va contribui la usurarea muncii farmacistului insusi.

Eurofit are o echipa bine organizata de arhitecti, proiectanti si consilieri aflati la dispozitia farmacistului, care, in urma analizarii tuturor nevoilor si particularitatilor existente, va propune solutii creative ce vor transpune in realitate viziunea farmacistului.

EUROFITMobilier Farmacie

Fie ca sunteti interesati de o renovare completa a spatiului farmaciei, fie ca nevoia dumneavoastra reprezinta o extindere a mobilierului existent, Eurofit va va ajuta la fiecare pas, de la dezvoltarea “conceptului” pana la finalizarea proiectului.

STUDIU - PROIECTARE

De la o simpla amenajare, la renovarea partiala sau integrala a unui magazin, concepem si desenam in detaliu spatiul magazinului in concordanta cu specificatiile comerciale si legale furnizate. Designul si planificarea sunt servicii furnizate gratuit.

PREZENTARE 3D

Folosind programe de design de ultima generatie, oferim clientului o prezentare completa si precisa 3D a magazinului.
LUCRARI COMPLETE - CONSTRUCTIE

Din acest moment incep lucrarile de executie pentru realizarea proiectului conform prezentarii 3D. Pe durata intregului proces toate activitatile sunt supervizate de echipe specializate pentru a finaliza proiectul la timp si asa cum a fost planificat.

Compania ofera o gama variata de mobilier, pentru care se poate opta in functie de spatiu si de bugetul alocat.

Cel mai important aspect este acela ca toate sistemele de mobilier reprezinta rezultatul design-ului de inalta calitate, bazat pe principii studiate si aplicate in nenumarate proiecte. Utilizand aceste sisteme de mobilier si beneficiind de creativitatea echipei noastre de proiectare, va vom transforma farmacia intr-un spatiu de vanzare functional, estetic si eficient.

Liniile de dulapuri cu sertare va ofera un tip diferit de sertar si anume sertarul de tip vagonet.

Acest sertar este mai ingust si mai inalt cu patru pozitii de depozitare pentru ambalaje de mari dimensiuni. Varietatea dimensiunilor si accesoriilor va ofera posibilitatea unei organizari eficiente a medicamentelor si optimizarea spatiului.
Un design practic cu influente ale Design-ului Italian, dulapurile cu sertare sunt practice si functionale.
Gama variata de culori si culisarea silentioasa a sertarelor din aluminiu, ofera confort functional farmacistului si o atmosfera placuta clientului.

Ne folosim de cunostiintele vaste acumulate prin experienta si alegem cu grija materialele si solutiile de mobilier pentru farmacii, combinandu-le armonios din punct de vedere cromatic si volumetric.

Dispunem de o gama variata de sisteme ingenioase: gondola pentru promovare, panouri cu spate metalic sau din lemn si casete luminoase. Dezvoltam compozitii care expun si promoveaza produsele in cea mai buna varianta existenta.

Departamentul specializat din cadrul Eurofit poate studia si proiecta sistemele grafice folosite pentru semnalizarea si promovarea produselor din farmacia dumneavoastra.

Sisteme speciale de semnalizare si clasificare a produselor pe categorii:
– Consolidarea imaginii si organizarea din farmacia dumneavoastra
– Sporirea gradul de recunoastere si identificare a produselor
– Posibilitatea de a verifica mai rapid stocurile de produse aflate pe rafturi
– Atragerea clientul si drept urmare cresterea vanzarilor in farmacia dumneavoastra

CONTACT EUROFIT

TOP