EUROFIT – VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA SRL este prezenta în România prin trei departamente distincte:

Automatizare depozite

Suntem partenerul tau pentru utilarea si automatizarea depozitelor. Furnizam sisteme
complete pentru depozitare, sisteme de conveioare, sortare, goods-to-person si AS/RS.

Solutii integrate pentru echiparea depozitelor

Furnizam solutii pentru depozitare menite sa ofere siguranta si o foarte buna accesibilitate
produselor tale, principalele avantaje fiind o gestionare mult mai buna a marfurilor si o
eficientizare a procesului logistic.

Echipament si mobilier pentru magazine

Iti utilam complet spaiul comercial, indiferent de complexitatea lui, cu echipamente
profesionale de cea mai buna calitate, punând pe primul loc grija pentru prezentarea si
organizarea produselor tale, eficientizând la maxim procesul de vânzare.

Birourile si depozitele de 3500 mp sunt amplasate in Popesti-Leordeni, Ilfov, in incinta Olympian East Bucharest Park.

Pentru companie este foarte important sa tina pasul cu noile tehnologii inovative. Eurofit este echipata cu un sistem ERP de utlima generatie care imbunatateste eficienta in vanzari si managementul informatiei si produselor.

Eurofit are 36 angajati, fiecare specialist in domeniul sau de activitate. Compania crede ca evolutia ei este strans legata de dezvoltarea paralela a echipei si prin urmare investeste continuu in dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Evolutia companiei si rata de crestere ridicata din ultimii ani dovedeste ca structurile organizationale moderne ale companiei sunt capabile sa urmareasca cu succes schimbarile continue ale pietei si sa asigure cresterea si in viitor.

( EUROFIT® si CONSTRUIESTE SINGUR® sunt marci comerciale inregistrate a Voyatzoglou Systems Romania S.R.L)

FILOSOFIE

Succesul nu este niciodata o chestiune de noroc, este rezultatul muncii consecvente. EUROFIT crede ca cheia succesului sau este un principiul fundamental caruia i-a fost loiala inca de la infiintare – satisfactia clientului final este intotdeauna relevanta si dependenta de relatia optima dintre valoare si pret.

Acest principiu se regaseste in fiecare activitate pe care compania o intreprinde si din acest motiv EUROFIT este lider de piata in ziua de astazi.

Misiunea noastra

  • Sa mentinem o echipa de profesionisti mereu gata sa ofere solutii eficiente si competitive atat in domeniul echipamentelor, cat si in cel al comertului cu produse tehnice
  • Sa oferim o gama variata de solutii complete, inovative si de pionierat pentru a fi “un magazin cu o singura oprire” capabil sa satisfaca toate cerintele clientului.
  • Sa asiguram cresterea si rentabilitatea investitiilor.
  • Sa asiguram servicii postvanzare de calitate de top si sprijin clientului fie ca este o chestiune de consultanta, mentenanta sau reparatie.

Valorile EUROFIT

  • Responsabilitate si Consecventa
  • Spirit de echipa
  • Recunoastere profesionala

DEPOZIT & BIROU

Birourile companiei si depozitele de 3500 mp sunt amplasate in Popesti-Leordeni, Ilfov, in incinta Olympian East Bucharest Park.

Amplasarea birourilor langa depozit asigura flexibilitatea si controlul riguros per ansamblul procesului de aprovizionare si desfacere. In acest fel suntem absolut siguri ca servirea clientilor nostri se face in cel mai scurt timp posibil si la cele mai intalte standarde de calitate.

Un alt avantaj competitiv in structura logistica a companiei este programul de aprovizionare saptamanal de la Voyatzoglou Systems S.A. care are un depozit central de 27.000. mp in Atena, Grecia. In acest fel se reuseste o eficienta deosebita in procesul de aprovizionare care deserveste magazinul online si chiar si cei mai exigenti clienti intr-o perioada de timp foarte scurta, cu o gama larga de produse.

Voyatzoglou Systems SA

este lider de piata in Grecia, atat in domeniul solutiilor integrate pentru echiparea magazinelor si depozitelor, dar si in cel al comertului si distributiei de produse tehnice si DIY®.

Chiar daca Voyatzoglou Systems s-a constituit in forma actuala de organizare in 1992, a activat in domeniul cometului si distributiei de produse tehnice inca din 1968. In acest timp a reusit sa exceleze si sa devina una dintre cele mai mari companii din domeniu.

Birourile companiei sunt amplasate in Metamorfosi, Attica, la kilometrul 12 al soselei nationale Atena – Lamia, iar centrul logistic este amplasat in Inofita Viotia intr-o cladire moderna si spatioasa (27.000. mp), pe care compania a construit-o in 2002 pentru a-i acoperi toate nevoile logistice.

Voyatzoglou Systems S.A. are 160 de angajati, fiecare dintre ei un foarte bun profesionist in domeniul de activitate in care lucreaza. Compania crede cu adevarat ca dezvoltarea sa rapida este direct legata de dezvoltarea in paralel a personalului sau si prin urmare investeste constant in formarea lui.

(DIY® (Do It Yourself) este o marca comerciala inregistrata de Voyatzoglou Systems Romania S.R.L)

TOP