CARUCIOARE TRANSPORT MARFA

EUROFIT este reprezentant exclusiv Wanzl in Romania, cea mai mare companie din lume in productia de carucioare pentru cumparaturi si transportul marfurilor.

Produce o gama imensa de carucioare utilitare, cosuri, cosuri mari pentru expunere si alte produse dedicate intregului lant logistic (aprovizionare si desfacere).

Fiind una dintre celel mai mari companii in domeniul echipamentelor pentru retail, Wanzl are 55 de ani de dezvoltare continua, 2,500 angajati si 7 fabrici cu raspandire globala.

Compania exceleaza in domeniul sau de activitate multumita metodelor de productie ce asigura inalta calitate si siguranta garantata, ca urmare toate procesele de productie si finisarile sunt verificate riguros in concordanta cu standardul DIN EN ISO 9001.

In procesul de productie sunt folosite utilaje automatizate moderne si roboti industriali. Aceasta nu asigura doar standarde de calitate inalte pentru produsele Wanzl, dar mentin si costurile de productie scazute si micsoreaza timpul de livrare.

Folosirea carucioarelor inceputa in supermarketuri s-a extins foarte rapid in celelalte sectoare de retail. Carucioarele simple de cumparaturi nu au mai fost potrivite si nu au mai raspuns cerintelor pietei.

Magazinele de produse tehnice si cele DIY au nevoie de carucioare speciale, care sa poata cara incarcaturi mai grele cu dimensiuni diferite.

EUROFIT ofera carucioare pentru transportul marfii, pietei din Romania, potrivite pentru transportul cutiilor mari sau altor articole, pentru magazinele Cash & Carry si pentru folosinta depozitelor

EUROFIT este reprezentantul exclusiv al Wanzl si poate furniza o gama variata de carucioare client care sunt cunoscute pentru:

  • constructie robusta si solida
  • gama variata (65 tipuri diferite de carucioare cu capacitate intre 22 l si 240 l)
  • rulare lina si silentioasa (3 ani garantie pentru functionarea optima a rotilor)
  • mentenanta de incredere (disponibilitate garantata pentru parti de schimb pentru mai multi ani)
  • numeroase accesorii (maner cu publicitate, scaun copil, incuietoare cu moneda, etc.) si culori
  • finisaje de durata cu luciu, care ofera caruciorului longevitate si durabilitate in diferite conditii de mediu.

Carucioarele pentru pasageri Wanzl sunt folosite in multiple Aeroporturi in lume cum ar fi Frankfurt, Dusseldorf, Stuttgart, Brussels, Rome, Athens, Singapore si aeroportul Chek Lap Kok in Hong Kong.

Ofera solutii studiate care fac calatoria pasagerilor mai usoara si mai placuta. Cu greutate redusa pentru folosire usoara, dar in acelasi timp robust pentru mai multa siguranta.

CONTACT EUROFIT

TOP